Broumovsko

Neděle 16.prosinec 2018

Poslední aktualizace18.12.2018 04:36

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Magazín Denisa Burgetová z teplické hotelovky obsadila 3. místo na celostátní gastronomické soutěži Svačina roku s Rio Mare

Denisa Burgetová z teplické hotelovky obsadila 3. místo na celostátní gastronomické soutěži Svačina roku s Rio Mare

Email Tisk PDF
seznam článků
Denisa Burgetová z teplické hotelovky obsadila 3. místo na celostátní gastronomické soutěži Svačina roku s Rio Mare
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8
Všechny strany

titulllNadějná kuchařka Denisa Burgetová ze Střední školy hotelnictví a společného stravování v Teplicích nad Metují obsadila 3. místo v 5. ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare. Denisa uspěla se svojí svačinkou konfitované cibulové košíčky zapečené s tuňákem a parmazánem, obložené vlažným rajčatovým salátkem.

Finále hodnotila odborná porota složená z garanta soutěže, Mistra kuchaře Vladimíra Picky, šéfkuchaře restaurace Aureole a viceprezidenta AHR ČR Jiřího Krále a šéfkuchaře a majitele kuchařského studia Atelier Culinari Vladislava Stupariče. Druhou porotu tvořili zástupci pořadatele soutěže. Živým finále provedla účastníky moderátorka, herečka a kuchařka Markéta Hrubešová. Letošní 5. ročník celostátní soutěže Svačina roku Rio Mare pořádala společnost Bolton Czechia, která je výhradním distributorem tuňákových výrobků Rio Mare v České republice.

Celkem se letošního ročníku zúčastnilo 38 středních škol se zaměřením na gastronomii. Soutěžící měli za úkol připravit zdravou a chutnou svačinu za použití tuňákových výrobků Rio Mare.

"Naše škola se již pátým rokem účastní soutěže Svačinka roku s Rio Mare. Soutěž je dvoukolová. První kolo je korespondenční a do druhého kola postupuje 15 finalistů.
Každý z našich studentů může vymyslet pokrm a oslovit svého učitele odborného výcviku nebo učitele odborných předmětů a svůj recept vyzkoušet. Vybíráme pět nejlepších receptů, a ty postupují do korespondenční soutěže. Už pětkrát se nám podařilo dostat se do finále! Čtyřikrát jsme skončili s bramborovou medailí, na čtvrtém místě. Letos se žákyně prvního ročníku Denisa Burgetová, kterou vede učitel odborného výcviku Jiří Musil, umístila na krásném třetím místě. Vedení školy děkuje za příkladnou reprezentaci školy a přejeme Denise hodně podobných úspěchů," komentovala úspěch studentky školy vedoucí praktického vzdělávání Mgr. Soňa Jansa Šrůtková.

obrazek_10
obrazek_10
obrazek_10
obrazek_10
obrazek_10
obrazek_10
obrazek_10


Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Muzeum papírových modelů zve na tvoření s vánoční tématikou

Muzeum papírových modelů zve na tvoření s vánoční tématikou

Během posledního předvánočního víkendu nabízí Muzeum papírových modelů v Polici nad Metují už tradič...

V sobotu se v Broumově začne bruslit

V sobotu se v Broumově začne bruslit

Provoz kluziště za Klubem ROK v Broumově bude zahájen v sobotu 15. prosince. První den je vstup zdar...

Více než 50 prodejců nabídne své zboží na Adventním trhu v broumovském klášteře

Více než 50 prodejců nabídne své zboží na Adventním trhu v broumovském klášteře

Tradiční Adventní trh v broumovském klášteře klepe na dveře. Oblíbená předvánoční akce se uskuteční ...

Nové vzdělávací programy Maiwaldovy akademie odhalují krásy přírodního dědictví Broumovska

Nové vzdělávací programy Maiwaldovy akademie odhalují krásy přírodního dědictví Broumovska

Nové vzdělávací programy pro školy i veřejnost nabízí od letošního podzimu Maiwaldova akademie Vzděl...

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 14. do 16. prosince

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 14. do 16. prosince

Adventní koncert v klášteře, koncert šansoniérů 6 NaChodníku, Česká mše vánoční v Kolárově divadle, ...

Doporučujeme

Adventní prohlídky doplní bohatý prosincový program v broumovském klášteře

cdscdcs

Broumovský benediktinský klášter připravil na prosinec bohatý program. Tato národní kulturní památka zůstává pro veřejnost otevřená i v zimě a na své si přijdou milovníci historie, kultury, umění i kvalitní gastronomie... celý článek

Poslední komentáře