Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Centrum pro rodinu pomáhá tam, kde je potřeba…

Centrum pro rodinu pomáhá tam, kde je potřeba…

Bc. Kateřina Tamášová, vedoucí Centra pro rodinu

Pátek, 6. listopadu 2020

Centrum pro rodinu pomáhá tam, kde je potřeba…

Svět nám připravil komplikovanou dobu a pracovníci Centra pro rodinu v Broumově  se s tím při poskytování sociální služby obdivuhodně perou. I nadále spolupracujeme s našimi rodinami a pomáháme jim řešit překážky a situace, které jim ztěžují život.

V současné době se jedná především o pomoc při zajištění distanční výuky a podporu při komunikaci s úřady a další pomoc, která pomáhá udržet stávající životní situaci rodiny tak, aby nedocházelo k jejímu zhoršení.

Naše organizace Centrum sociálních služeb naděje Broumov také zajišťuje další dvě registrované sociální služby Domov pro seniory a Pečovatelskou službu. Tyto služby se nyní potýkají s nedostatkem personálu pro zajištění potřebných služeb pro své klienty.

Z tohoto důvodu se pracovníci Centra pro rodinu, kromě svých pracovních povinností, také podílejí na zajištění provozu těchto služeb. Michaelu Kaněrovou a Martina Minaříka můžete každý den potkat při rozvážení obědů a s tím spojené další pečovatelské úkony pro klienty pečovatelské služby. Šárka Lorencová dochází 2x týdne do Domova pro seniory, kde zajištuje aktivizační činnosti pro klienty domova.
A Anna Farkašová má vzhledem k narůstajícímu počtu klientů plné ruce práce v terénu.

Samozřejmě se snažíme skloubit tyto činnosti tak, aby potřeby a pomoc klientů Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a Odborného sociálního poradenství byly naplněny maximálně s menším zpožděním. Prosíme tedy všechny naše klienty, pokud Vám nebereme telefon, mějte s námi, prosím strpení, určitě zavoláme zpět.
Na závěr musím říci, že je skvělé mít pracovní tým, který stojí při sobě a dokáže pomoci tam, kde je potřeba.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)