Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Divadlo
  • Další ročník Malého letního divadlení je tu!
banner

Další ročník Malého letního divadlení je tu!

Jitka Exnerová, foto archiv města Broumov

Pondělí, 10. července 2023

Další ročník Malého letního divadlení je tu!

Festival Malé letní divadlení proběhne od 11. 7. do 15. 7. 2023 na nádvoří broumovského kláštera. Divákům opět nabídne pestrý program a nezapomene ani na děti.

Hned první večer se ocitneme v baru, kde se po více než třiceti letech setkávají spolužáci ze základní školy. Sejdou se všichni? Dorazí i třídní premiant? Co průšviháři? A co holky? Jsou všechny vdané nebo už rozvedené? A co jejich figura? Nejsou nějaké tlusté?  „Jo, kdybyste tenkrát…, kde byste mohli být!“ Srazu se zúčastní:  Zuzana Žáková ml., Roman Štolpa, Monika Timková, Martin Pošta, Jindra Kriegel, Lucie Linhartová, Radomír Švec, Matěj Kriegel, Josef Hervert, Hana Sršňová, Václav Liška, Vojta Hájek, Vojta Efler.

Středeční odpoledne bude pohádkové… A kdo jiný by měl dostat pozvánku zúčastnit se festivalu než soubor, který slaví 75. výročí od založení, Loutkové divadélko BRUM, se svojí novou pohádkou O hloupém drakovi.

Večer 12. 7. se rozbíhá pátrání po manželce, která se ztratila v horách. Vyšetřování se komplikuje, samé lži, zvraty a intriky. Sklapne nakonec past na osamělého muže? To ví zatím jenom divadelní spolek Zdobničan z Vamberka.

Komediální revue Pala Seriše je plná inteligentního humoru a artistických imaginárních prvků, které nenechají vaše bránice v klidu.

Páteční večer bude plný romantiky. Je potřeba zatočit s manželským stereotypem, do něhož upadají manželé, kterým odrostly děti… Náhle se objeví Sylvie! Je krásná, mladá a je s ní zábava. Nabourá každodenní zvyklosti? Dá jejich vztahu nový náboj? Přijměte naše pozvání a přijďte se podívat na herecké obsazení: Ondřej Volejník / Otakar Brousek ml., Klára Cibulková / Miluška Bittnerová, Anna Stropnická / Jaroslava Košková, Václav Werner Kraus… Budete překvapeni.

Poslední den festivalu stráví malí i velcí s malířem pokojů, který se ocitne na ostrově jako trosečník Robinson. O dobrodružství nebude nouze, protože musí přijít na to, jak přežít v divoké přírodě, rozdělat oheň, postavit si přístřeší a hlavně nebýt sám. Všechny jeho malířské pracovní nástroje se díky fantazii mění na lodě, zvířata, lidojedy, piráty, mluvícího papouška a další rozmanité věci.

Přijměte naše pozvání na 18. ročník Malého letního divadlení. Vstupenky bude možné zakoupit v předprodeji v informačním centru Broumovska.

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)