Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Bigboš 2023: Vltava, Vypsaná fixa i program pro děti

Bigboš 2023: Vltava, Vypsaná fixa i program pro děti

M. Mašková, M. Hanušová, foto archiv skupiny Vltava

Čtvrtek, 20. července 2023

Bigboš 2023: Vltava, Vypsaná fixa i program pro děti

Už v sobotu 22. 7. se koná jeden z nejoblíbenějších letních festivalů na Broumovsku: Bigboš Křinice. Kromě hudebního programu připravil v letošním roce také pestrý program pro děti.

Hlavní večerní program letos patří skupinám Vltava, Vypsaná fixa, Kluci a DJ Hektorovi. Kromě toho bude letos skvělý hudební program rozšířen o program právě pro děti tak, aby si celý festivalový den mohli užít děti i rodiče. Znáte kapelu Pískomil se vrací? Kapela se věnuje moderní dětské tvorbě a tvoří mezigenerační zábavu, při které se baví děti i rodiče. Těšit se můžete na koncert plný vtipných a originálních textů, našlápnuté písničky a barevné kostýmy. Kdo by neznal báječnou Evu Kroupovou a její pohádky z broumovského dolíku. Překrásné pohádkové příběhy vykouzlí všem spokojené dolíčky na tvářích. Stejně tak to bude také s představením Divadélka Brum. Kromě hudby a divadla se malí návštěvníci festivalu mohou těšit na pletení květinových věnců, malování na obličej, malování křídou nebo hrací kostky a nesmíme zapomenout na skákací hrad. Podrobný program budeme zveřejňovat na sociálních sítích. Vezměte letos své ratolesti na Bigboš a užijte si skvělou festivalovou atmosféru. Děti do čtyř let mají vstup zdarma, od čtyř stojí potom dětská vstupenka 149 korun.

Na Bigboš se můžete vydat také pěšky. Pochod se Švejkem vyráží ve 14:30 od fotbalového hřiště v Broumově a po celou dobu pochodu mají jeho účastníci občerstvení zdarma. Kárku s občerstvením potáhne Švejk za doprovodu živé hudby. Trasa má necelé 4 kilometry.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)