Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Webrovkafest na Klučance vydělal téměř 60 tisíc
banner

Webrovkafest na Klučance vydělal téměř 60 tisíc

Trutnovská alternativní scéna z.s.

Pondělí, 22. listopadu 2021

Webrovkafest na Klučance vydělal téměř 60 tisíc

Výtěžek: 59 307 Kč! I přes nedobrou situaci, se kterou se potýká celý svět a přes všechna opatření a nařízení, se  20. ročník charitativního festivalu na podporu dětí z dětských domovů Webrovkafest na Klučance uskutečnil. Navíc přinesl rekordní výtěžek, čemuž dopomohla i novinka, tedy dražba fotek a obrazů. Všechna díla věnovaná autory se prodala a do finálního výtěžku přinesla osmnáct tisíc korun.

Všichni, kdo se zúčastnili, nám jistě dají za pravdu, že letošní festival byl skutečně vydařený. Oproti minulým ročníkům byla návštěvnost o něco menší, ale tak je to v této době na všech kulturních akcích. Na atmosféře a výkonech všech hudebníků to však nebylo nikterak patrné. Každý hrál od srdce a jak nejlépe dovedl, fenomenálním a nezapomenutelným zážitkem jistě byly koncerty Pat Fulgoni Blues Experience a Našrot. Všichni návštěvníci se k sobě chovali přátelsky a nenastal jediný problém. Vzájemná ohleduplnost byla až dojemná.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem partnerům, sponzorům a dárcům, autorům fotografií a obrazů věnovaných do dražby, všem kapelám a umělcům za jejich skvělá vystoupení, moderátorům za jejich vtip a humor, zvukařům, celému organizačnímu týmu a hlavně návštěvníkům akce, kteří vždy dokážou vykouzlit úžasnou a neopakovatelnou atmosféru. Díky Vám všem se opět na Vánoce rozzáří očka dětem z dětských domovů u vánočního stromečku na Klučance. A nejen to. Čeká je zážitkový pobyt o vánočních,

jarních a letních prázdninách. To je naše poslání a bez Vás bychom ho jen těžko naplňovali. Vážíme si Vaší věrnosti a smekáme před Vámi. I vy se můžete těchto pobytů aktivně zúčastnit, buď sami, nebo s celou svou rodinou. V případě zájmu kontaktujte zástupce Institutu zážitkové pedagogiky.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)