Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Teplická sjezdovka prodloužila provoz až do večera
banner

Teplická sjezdovka prodloužila provoz až do večera

Michaela Mašková, foto archiv SKI areál Kamenec

Úterý, 16. ledna 2024

Teplická sjezdovka prodloužila provoz až do večera

Skiareál Kamenec v Teplicích nad Metují vychází vstříc lyžařům a prodloužil provozní dobu sjezdovky až do 18 hodin.

"Chtěli jsme vyjít vstříc všem, kdo přijdou z práce a mají chuť si jít ještě odpoledne zalyžovat," upozornila místostarostka Teplic nad Metují Věra Prokopová. Již v tomto týdnu tedy platí nová otevírací doba - lyžuje se v pondělí, středu a pátek od 12 do 18 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 12 do 16 hodin (později zde probíhá trénink místního lyžařského oddílu). V současnosti jsou otevřeny obě sjezdovky - hlavní i tzv. "slalomák", který v některých letech zůstal zcela uzavřen. I tento se tedy letos podařilo zasněžit a upravit. Pro účely podvečerního lyžování je však k dispozici jen hlavní sjezdovka, která je osvětlená. 

Otevírací doba o sobotách a nedělích se nemění, lyžuje se od 9 do 17 hodin. Půjčovna lyžařského vybavení zůstává zatím uzavřená a město již dříve upozornilo, že vzhledem k ledovému povrchu může být komplikované parkování aut přímo u sjezdovky. Ceník lyžování zůstává i nadále vstřícný - děti do šesti let lyžují zdarma, starší zaplatí za 10 jízd 250 korun, dospělí pak 300. Kompletní ceník ZDE.

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)