Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Spartak Police na začátku jarní části vede tabulku
banner

Spartak Police na začátku jarní části vede tabulku

Bára Fialová, foto B. Fialová a archiv Spartak Police n. M.

Úterý, 26. března 2024

Spartak Police na začátku jarní části vede tabulku

Jak hrály o uplynulém víkendu týmy Spartak Police nad Metují a Lokomotiva Meziměstí?

Fotbalová hřiště na Broumovsku po zimní sezóně znovu ožívají diváky a ligovými zápasy. V 19. kole krajského přeboru, které se hrálo tuto neděli na umělé trávě v Náchodě, převálcoval Spartak Police nad Metují tým z Třebše 7:1. „O utkání rozhodl úvod, protože jsme během čtvrt hodiny měli náskok tři nula, klukům to lepilo, utkáním se včera bavili, byla to pastva pro oči, atraktivní fotbal,“ řekl po zápase předseda Spartaku Karel Klimeš. Hattrick slavil Damani Camara, dva góly přidal Oskar Fotr, jeden gól vsítil Pavlo Topolnytskyi a jeden gól byl vlastní.

Polický tým tak teď vede tabulku, další zápas odehraje proti nováčkovi krajského přeboru ze Dvora Králové nad Labem. „Jsme sice v popředí, ale soutěž je na začátku, takže nejlepší bude jít s pokorou od zápasu k zápasu,“ dodal Karel Klimeš. Na domácím hřišti nastoupí hráči Spartaku v neděli 7. dubna proti v tabulce posledním Hořicím. 

 

Lokomotivu zbrzdilo Opočno

Poprvé po zimní přestávce se tuto sobotu rozezněly bubny také na fotbalovém hřišti v Meziměstí, kde hráči Lokomotivy přivítali Opočno. Proti tabulkově lepšímu týmu se jí sice v loňské sezóně dařilo, tentokrát si ale body za vítězství připsal soupeř. Ten hned na začátku zápasu dvakrát skóroval a domácím hráčům už se ztráta těžko doháněla. V druhé půli sice měli pár šancí, ale branku soupeře ve většině případů vážněji neohrozili. Pár minut před koncem si sice za faul v pokutovém území vysloužili penaltu, kterou hladce proměnili, a i když tím probudili k životu bubeníky na tribunách, podruhé už se jim skórovat nepovedlo. V tabulce druhé Opočno si nakonec odvezlo výhru 1:2. „Samozřejmě musíme zlepšit útočnou hru, málo jsme se nám dařilo zakončení. Taky nám chyběli dva nebo tři hráči ze základní sestavy, ale s tím se musí počítat,“ řekl po zápase člen výboru fotbalového týmu Lokomotiva Meziměstí Milan Škorpík.

Po postupu z okresního přeboru před pěti lety hraje meziměstský tým 1.B třídu krajské soutěže, což je třetí nejvyšší soutěž v kraji. Po prvním zápase jarní části je tým z Broumovska zatím sedmý. Tuto neděli bude hrát v Hronově, doma přivítá příští víkend hráče náchodského „béčka“.

Slovan Broumov sice hraje o třídu výš, ale po dvou prohrách po zahájení jarní části se nachází v tabulce 1.A třídy na třetím místě od konce. Další zápas ho čeká tuto neděli. Do Broumova přijede tým z Roudnice.  

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)