Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tenisový turnaj KTT Kłodzko – Sokol Bukovice skončil smírem
banner

Tenisový turnaj KTT Kłodzko – Sokol Bukovice skončil smírem

Michaela Mašková, foto archiv KTT Klodzko

Sobota, 22. července 2023

Tenisový turnaj KTT Kłodzko – Sokol Bukovice skončil smírem

Sokol Bukovice pokračuje v česko-polských turnajích a zároveň skvěle uzavřel letošní sezónu v Soutěži smíšených družstev.

Již podruhé se letos střetly tenisové týmy KTT Kłodzko a Sokol Bukovice. První setkání proběhlo letos v březnu v tenisové hale sportovního centra Artamon, kde s převahou zvítězil domácí tým 26:12. Při druhém setkání na polském hřišti očekávali tedy tamní tenisté s jistou nervozitou, jak utkání dopadne tentokrát.

Tenisové utkání zpočátku zcela překazil mocný déšť, který zalil kurty vodou do té míry, že nebylo možné hrát. Až díky pomoci místních techniků bylo možné v turnaji pokračovat. Celkem se odehrálo 12 singlů a 6 utkání dvojic. Hráči na obou stranách předváděli velmi vyrovnané a odhodlané výkony a celý turnaj nakonec skončil remízou 9:9. Jak celý turnaj okomentoval za český tým kapitán družstva Sokol Bukovice Petr Hauk: „Náš soupeř po úvodním turnaji v Bukovici viditelně posílil a omladil a Bukovice byla ráda, že zachránila alespoň cenou remízu.“

Jak se lze dočíst na stránkách polského tenisového klubu KTT Kłodzko, celé česko-polské tenisové setkání proběhlo v přátelském duchu, což si pochvalují obě strany, které se už těší na další utkání. Uvidíme, kdo z koho!

Sokol Bukovice zároveň zabodoval na domácím poli. V Soutěži smíšených družstev 2023 v nováčkovské sezóně vybojovala Bukovice výborné 2. místo a jen těsně jí uniknul postup do nejvyšší krajské soutěže.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)