Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
banner

Sport

Sudety Tour se vrací

Sudety Tour se vrací

Po desetileté pauze se letos opět koná silniční cyklistický maraton DEKOM SYSTEM Sudety Tour. Závodníci mohou v neděli 21. května 2023 poměřit své síly na dlouhé (170 km) či krátké (101 km) trati vedoucí východočeským regionem Broumovsko.

Přečíst si článek
Broumovský bike spustil registrace

Broumovský bike spustil registrace

Novým lákadlem pro všechny typy závodníků horských kol se pro letošní sezonu pomalu ale jistě stává nový půlmaraton nesoucí název Broumovský bike. Hlavním cílem benjamina mezi sportovními kláními je především sdružit závodníky, vytvořit přátelskou a pohodovou atmosféru.  Závod je otevřen jak zkušeným jezdcům, tak těm, kteří se zatím ostýchají vydat za kopec na větší závody. Možnost zúročit své taktické schopnosti mají také vyznavači týmových sportů. Pro ty je určena možnost tříčlenných štafet.

Přečíst si článek
Halloweenská gymnastika

Halloweenská gymnastika

V pondělí 31.10.2022, v předvečer Svátku Všech svatých, uspořádaly trenérky Věra Veselovská, Radka Archlebová a Eva Procházková broumovským gymnastkám super strašidelnou akci v prostorách klášterní zahrady. V duchu nadcházejících svátků Všech zemřelých a anglosaského Halloweenu se inspirovaly i při výběru her a soutěží.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)