Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Ostatní ekonomika
  • MAS Broumovsko+ bude opět finančně podporovat vaše projekty
banner

MAS Broumovsko+ bude opět finančně podporovat vaše projekty

Tým MAS Broumovsko+

Úterý, 3. listopadu 2020

MAS Broumovsko+ bude opět finančně podporovat vaše projekty

Vážení občané Broumovska, dovolujeme si vás požádat o spolupráci. Někteří nás už jistě znáte, ale pro vás, kteří jste o nás ještě neslyšeli – jsme MAS Broumovsko+ (místní akční skupina) a snažíme se o rozvoj našeho území, a to především finanční podporou aktivit, které přispívají ke zlepšení života na Broumovsku.

Jak to vlastně celé funguje? MAS připravuje Strategii rozvoje komunitně vedeného místní rozvoje pro období 2021-2027. To je dokument, který se vztahuje k územní působnosti MAS, která je v našem případě shodná s ORP Broumov (14 obcí, necelých 16 tis. obyvatel). Dokument bude obsahovat především aktivity a cíle, které chce MAS podporovat. Tyto aktivity a cíle jsou tvořeny na základě potřeb, požadavků a informací, které získáváme od Vás, občanů Broumovska.

Připravili jsme pro vás jednoduchý dotazník a žádáme Vás, abyste do něho vyplnili vaše plány či záměry. Pokud budeme znát vaše potřeby, můžeme je zohlednit v rámci budoucího výběru oblastí, ze kterých budeme finančně podporovat nové projekty. Dotazník je pro podnikatele, školy a neziskové organizace včetně spolků. Dotazník je možné vyplňovat do 15. listopadu 2020.

Odkaz na dotazník.

Vyplněním dotazníku a sdělením nám vašich plánů a záměrů se nezavazujete k povinnosti realizovat váš plán, ani k žádným dalším povinnostem. Vše bude pouze sloužit jako podklad pro přípravu nové Strategie.

Váš záměr je možné také rovnou konzultovat s manažerkami MAS Kristýnou Jagošovou, tel. č.: 734 860 332, e-mail: mas@broumovsko.cz a Dominikou Sedláčkovou, tel. č.: 737 207 534, e-mail: mas.manazer@broumovsko.cz.

Výhodou dotací z MAS je, že peníze jsou cíleny na reálné potřeby našeho regionu. Při podávání žádosti komunikujete s lidmi, kteří zde žijí a nesoutěžíte se stovkami jiných žádostí. Pokud si o Vašem záměru společně promluvíme a dospějeme k závěru, že ho lze podpořit, máte velkou šanci na úspěch!

tabulkaaa

Podívejte se na projekty, které jsme již podpořili – http://www.mas.broumovsko.cz/pro-zadatele/priklady-podporenych-projektu/. Příště tam může být i Váš projekt. Váš názor je pro nás důležitý!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)