Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Firma Dentimed slaví 20. narozeniny

Firma Dentimed slaví 20. narozeniny

David Novotný

Sobota, 19. října 2013

 Firma Dentimed slaví 20. narozeniny

Firma Dentimed, významný distributor zdravotnického materiálu a pomůcek se sídlem v Náchodě, slaví v těchto dnech 20. narozeniny. V prostorách Lékárny na Letné v Náchodě, kterou společnost provozuje se sešla řada hostů, představitelé Královéhradeckého kraje a města Náchoda.

Ředitel společnosti Jiří Poláček poděkoval všem přítomným za podporu. "Jsme rádi tady v Náchodě. Produkty dodáváme do řady domovů důchodců a pečovatelských služeb po celé zemi," dodal Jiří Poláček.

Starosta města Náchoda Jan Birke vyzvedl firmu Dentimed, protože se jedná o jednu z významných společností. "Jsme rádi, že společnost reprezentuje město Náchod a obdivujeme, že se rozrůstáte po celé České republice. U nás na radnici máte vždy dveře otevřené," dodal starosta města.

Krajská radní pro zdravotnictví Jana Třešňáková uvedla, že v dnešní nelehké ekonomické době je důležité mít kvalitní firmy jako je firma Dentimed. "Vím, že pomáháte řadě domovů důchodců a jste významný distributor inkotinenčních a zdravotních pomůcek a vážíme si toho," dodala Jana Třešňáková. Náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Karel Janeček popřál dalších nejméně dvacet let podnikání.

Velké překvapení bylo i pro pana Poláčka vystoupení osobností - Madaleny Joao, Míši Noskové a Magdy Malé. Patrik Ulrich představil zcela poprvé ukázku z filmu Radost ze života, který bude v premiéře uveden 22. listopadu v Pardubicích a pojednává o firmě Dentimed, Jiřím Poláčkovi a jeho životě. Překvapením byl také dort pro paní Terezii Poláčkovou za její výdrž a dlouhodobé manželství s panem Poláčkem.

Součástí slavnosti byl také křest knihy Po stopách historie zdravotnictví, jejíž autorka Jana Přecechtělová uvedla, že je to její první literární počin a už chystá další knihy o zdravotnictví. Kmotry se stal Jiří Poláček, starosta města Náchoda Jan Birke, Madalena Joao a David Novotný. "Doufám, že knížka bude mít dotisk," uvedl starosta Jan Birke, který popřál především hodně čtenářů a zájemců o knížku.

Články k tématu: Jiří Poláček, muž s vřelým vztahem k Broumovsku, vede 20 let firmu se zdravotnickým materiálem

K výročí zdravotnické firmy zazpívaly tři zpěvačky. Na počest ředitele vznikl i film

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)