Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • 1. září budou vyhlášeny krajské tituly Firma a Živnostník roku 2011
banner

1. září budou vyhlášeny krajské tituly Firma a Živnostník roku 2011

René Herzán

Pondělí, 29. srpna 2011

1. září budou vyhlášeny krajské tituly Firma a Živnostník roku 2011

Dvacítka nejúspěšnějších firem a živnostníků Královéhradeckého kraje bude 1. září v Hradci Králové bojovat o krajské tituly podnikatelských soutěží Vodafone Firma roku 2011 a Era Živnostník roku 2011.

V boji o prvenství se utkají kromě jiných například tesař, rybář, včelař, výrobce luxusní kosmetiky či autoalarmu. Z firem z Broumovska bude bojovat i loňský vítěz PROMA REHA z České Skalice, která má svou pobočku v Meziměstí a výrobce exkluzivní tělové a bytové kosmetiky firma Eurona z Hronova. Získat živnostenský titul se bude snažit Jaroslav Vrabec z Police nad Metují, který své podnikání zaměřil na prodej podlahových krytin, zejména koberců z přírodních vláken, jako je vlna, kokos, sisal nebo mořská tráva.

Vítězové krajských kol budou v prosinci letošního roku na slavnostním galavečeru v Praze bojovat o celorepublikové tituly. Tyto soutěže jsou určené všem malým a středním podnikatelům a živnostníkům v České republice s obratem do 1,4 miliardy korun.

Kromě hlavních a regionálních cen se dále bojuje o titul Odpovědná firma roku, Era Účetní roku a Web roku. Do soutěží se letos přihlásilo 5857 podnikatelů, což je oproti loňskému roku nárůst o 42 procent. V rámci podnikatelských soutěží se každoročně vyhlašuje také anketa Absurdita roku. Své kandidáty na nejnesmyslnější požadavky úřadů můžete nominovat do konce října na www.firmaroku.cz.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)