Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Centrum Walzel v Meziměstí opět zaplnily stovky milovníků piva a dobrého jídla
banner

Centrum Walzel v Meziměstí opět zaplnily stovky milovníků piva a dobrého jídla

René Herzán

Pondělí, 1. února 2016

Centrum Walzel v Meziměstí opět zaplnily stovky milovníků piva a dobrého jídla

Pivo a dobré jídlo k tomu – na to lidi slyší. Právě pro velký zájem se v sobotu v Centru Walzel v Meziměstí již po několikáté opakovaly Slavnosti českého piva a polských klobás, které zaplnily Walzelovku stovkami českých i polských gurmánů.

Pilsner Urquell, černý Velkopopovický kozel, samozřejmě Opat bitter, Vévoda, Rychtář Grunt, Páter, Kaštan...tyto a celou řadu dalších piv mohli návštěvníci ochutnat na sále Centru Walzel, v Restauraci Švejk či v místním Bowling baru. Celkem se sklenice pozvedla přesně 3120 krát.

"K pivu se snědlo 300 porcí klobás, v nabídce byla vesnická, Javorská, Mnich, Mnich ze sudu, uzená, Kresowa, Řešovská, slezská šunková, jarmareční, slezská delikatesní či čerstvá bílá. Největší úspěch měla klobása ze sudu, která je měsíc naložená v sudech. Tu si jen tak někde nedáte ani v Polsku," informoval manažer Centra Walzel Tomáš Svoboda.

Tak, jako při předchozích Oslavách českého piva a polských klobás, se opět soutěžilo. Třeba o to, kdo uhodne, kolik váží železný "vetřelec" – umělecká skulptura, která zdobí místní sál.

Zapomenuto nebylo ani na milovníky vína, pro kterým v Salonu Walzel ve 14 hodin začala tradiční Vinná brána. Ochutnalo se 513 vzorků vina z celkem 53 načatých lahví, pod záštitou Miloše Michlovského, legendy mezi vinaři. "Příští měsíc představíme opět jiné vinařství," hlásil Tomáš Svoboda. Kdo si chce z Meziměstí odvést víno domů, tak může v Restauraci Švejk nakoupit v nové Jarmaře snů, zaplněné víny s výhodnými cenami přímo od vinařů.

Motto Centrum Walzel – Fabrika na zážitky je opravdu trefné. Lidé si už zvykli na stálou nabídku zábavy, jako je solná jeskyně, tři druhy střelnice, lezeckou stěnu, boulderingovou stěnu, fitness, cvičební sál, bowling bar s kulečníkem a šipkami či laserovou střelnici, vědí o výborném jídle a pití. A vědí také o bohatém programu, který zde pořádají.

"Už 19. února zde zahraje americký zpěvák Mark Steiner se svým doprovodem His Problems. Večer plný irské hudby s kapelou Dagda point a speciálního zeleného piva, anglo - irského pivního speciálu Stout, irské whiskey a mnoho dalšího je naplánovaný na 18. března. Přijďte si zatančit, popít a hlavně se dobře bavit," zve do Walzelovky Tomáš Svoboda.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)