Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Dobré jídlo, střelnice, bowling a řada dalších atrakcí. To je Centrum Walzel

Dobré jídlo, střelnice, bowling a řada dalších atrakcí. To je Centrum Walzel

René Herzán

Pátek, 9. května 2014

Dobré jídlo, střelnice, bowling a řada dalších atrakcí. To je Centrum Walzel

(Komerční prezentace) Centrum Walzel v Meziměstí, to je fabrika na zážitky. Můžete zde zažít to, co jste si vždy přáli. Můžete se výborně najíst a nebát se vysokého účtu, můžete střílet a nemusíte mít zbraň ani oprávnění, můžete si zahrát na profesionální bowlingové dráze a přitom...Přijďte a přesvědčte se sami!

Svoji návštěvu Walzlovky můžete začít v restauraci Švejk. Ta na Vás dýchne duchem starého dobrého Rakouska - Uherska a nabídne Vám příjemné prostředí s poctivou českou kuchyní a výborným točeným pivem. Vyzkoušejte grilované bavorské koleno se slavným plzeňským pivem nebo dobrým moravským vínečkem.

Po dobrém jídle navštivte některou ze zážitkových atrakcí. Součástí Centra Walzel je bowling, který nabízí čtyři profesionální dráhy, na kterých může hrát 32 hráčů. Radost zde umí udělat celé rodině a hlavně těm nejmenším, protože dráhy mají výsuvné mantinely, takže koule dojede vždy do toho správného cíle a děti z toho mají neskutečnou radost. U bowling baru najdete také laserovou střelnici, na které můžete vyzkoušet základy střelby a u toho se dobře pobavit.

Dalším zážitkem je 13 metrů vysoká lezecká stěna, na které zkusíte základy horolezení. Ve Walzelovce také nabízejí možnost kurzu horolezení s instruktorem. Veškeré vybavení k lezení Vám zapůjčí. K dispozici je také boulderingová stěna, na které se leze bez zabezpečení. Ale pádu se bát nemusíte, vždy spadnete do měkkého. Potrápit svoje tělo pak můžete také ve fitness, které nabízí kardio i posilovací zónu. Domluvit lze i lukostřelbu, která je vhodná pro děti i dospělé.

"Po fyzické námaze přichází na řadu odpočinek a zdravotní relaxace. Oboje najdete v solné jeskyni, kde máme pět tisíc kilogramů soli. Jedna padesátiminutová kúra v solné jeskyni nahradí několik dnů strávených u moře. Solná jeskyně je vhodná jak pro dospělé, tak pro děti," zve do Walzelovky na jeden ze zážítků Barbora Brandejsová.

Pro dospělé je zde k dispozici střelnice, která je jednou z nejmodernějších nejen v Čechách. Najdete zde tři samostatné střelnice - 16metrovou interaktivní projekční střelnici pro krátké zbraně, 25 metrů dlouhou střelnici s inteligentním progresivním terčovým systémem pro krátké zbraně nebo 50metrovou interaktivní projekční střelnici pro dlouhé zbraně. Všechny střelnice jsou určeny pro ostré střelby, nejen pro profesionály, ale i pro každého, kdo si chce střelbu z opravdových zbraní vyzkoušet. Střelnice má k dispozici zkušené instruktory. K zapůjčení je několik druhů zbraní, včetně samopalu. Jediné, co musíte, je předložit občanský průkaz nebo cestovní pas.

"Přijeďte do Centra Walzel – Fabriky na zážitky. U nás se vždy dobře najíte a pobavíte! Otevřeno máme denně za každého počasí. Tak přijďte, těšíme se na Vás," dodala Barbora Brandejsová.

Webové stránky Centra Walzel, facebookový profil.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)