Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Hospůdka Šolcovna nabízí rozvoz obědů pro firmy a pořádání společenských akcí
banner

Hospůdka Šolcovna nabízí rozvoz obědů pro firmy a pořádání společenských akcí

René Herzán

Úterý, 27. září 2011

Hospůdka Šolcovna nabízí rozvoz obědů pro firmy a pořádání společenských akcí

(Komerční prezentace) Hospůdka Šolcovna v Hejtmánkovicích s nastávajícím podzimním obdobím nabízí obědy pro firmy včetně jejich rozvozu a je vhodným místem pro pořádání společenských akcí.

Polední stravování pro zaměstnance tu firmy pořídí za 55 korun, s rozvozem až do podniku za 60 korun.

Šolcovna je v širokém okolí známá jako častá zastávka cyklistů na jejich výletech Broumovskem. K příjemnému posezení poslouží prostorná terasa. Pořádají se zde různé kulturní a společenské akce. Začíná zde a končí tradiční masopustní průvod a v nedávné době tu své zázemí našli účastníci vyjížďky na historických kolech. Již podruhé odtud staroval cyklistický závod Okolo Broumova. Nedaleké fotbalové hřiště s tanečním parketem a možností rožnění prasete nabízí možnost pořádání sportovních akcí.

Zkušený šéfkuchař Aleš Strnad má každý den od 11 do 15 hodin v nabídce 5 hotových jídel. K polednímu menu se zdarma podává třetinka nealkoholického piva Birrel. Z 30 druhů minutek si můžete objednat čerstvé ryby, těstoviny, steaky. Den předem si lze objednat pečené husy, kachnu nebo vepřové koleno. Specialitou je měsíční aktuální jídelní lístek netradičních jídel. Hlavně děti asi ocení velký počet desertů a pohárů.

Čepuje se Staropramen 10° a 12°, Bráník 11° a kvasnicový speciál Opat. Pivo je tu za 20 korun, 12° za 22. K pití je samozřejmě široká nabídka nealkoholických nápojů či tvrdšího alkoholu a vína.

Kapacita hospůdky je 50 míst, na terase dalších 20. Zvládnou tu obsloužit autobusový zájezd či pořádat školní srazy, svatby, vánoční večírky, školení. K dispozici je nekuřácký salonek. K pobavení poslouží kulečník, šipky a velkoplošná televize pro sledování sportovních pořadů. Už 15. října se zde hraje kulečníkový turnaj. V zimních měsících k příjemné atmosféře poslouží funkční krb na dřevo.

"Srdečně zveme k návštěvě. Pravidelně se tu scházejí lidé z celého okolí k tanečním večerům s harmonikou nebo s některou hudební skupinou," říká nový provozní Šolcovny Zdeněk Vacek ml..

Otvírací doba:

pondělí - pátek 11 - 22 hodin

sobota - neděle 12 - 24

Adresa: Hejtmánkovice 64, telefon pro objednávky: 731 189 545.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)