Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Hotel Veba Broumov byl plný nevěst a ženichů
banner

Hotel Veba Broumov byl plný nevěst a ženichů

René Herzán

Pondělí, 23. května 2011

Hotel Veba Broumov byl plný nevěst a ženichů

"Tolik nevěst a ženichů najednou v Hotelu Veba v Broumově asi nikdy nebylo," řekla spolupořadatelka akce Gábina Špůrová. V sobotu 21. května se tu pořádal ukázkový Svatební den.

Návštěvníci si mohli prohlédnout svatební apartmá, ukázky stylů svatebních tabulí včetně sestavení svatebního menu a květinové výzdoby. Pořadatelé nezapomněli ani na ukázku venkovní svatební tabule. Francouzský cukrář zde prezentoval svatební dorty, které mohli všichni ochutnat. Vyvrcholením dne byla módní přehlídka svatebních šatů. K vidění bylo také vyzdobené svatební auto pro nevěstu, které ladilo s celkovou výzdobou celého hotelu. V salonku hotelu bylo vystaveno několik tipů svatebních darů, které nabízí firemní prodejna Veby a.s., a jejich zabalení.

Autorkami tohoto projektu a pořadatelkami sobotního odpoledne byly tři ženy. Za Hotel Veba Broumov Gábina Špůrová, za EDAagenturu, Dárky-květiny Broumov Eva Novotná a za Svatební servis Nové Město nad Metují Jitka Leixnerová Brandejsová.

Eva Novotná, která celou akci moderovala řekla: "Myslím si, že dnešní odpoledne je pro nás nejen příležitostí ukázat Svatební den v Broumově, ale zároveň vám všem můžeme atraktivní formou představit a prezentovat naše firmy."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)