Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Hotel Veba otevřel v Broumově nové restaurační a ubytovací středisko Manor House
banner

Hotel Veba otevřel v Broumově nové restaurační a ubytovací středisko Manor House

René Herzán

Neděle, 18. prosince 2011

Hotel Veba otevřel v Broumově nové restaurační a ubytovací středisko Manor House

Společnost Veba spolu s Hotelem Veba o víkendu slavnostně otevřela v Broumově nové restaurační a ubytovací středisko nazvané Manor House v objektu bývalé vily Barbara. Zahájení provozu bylo v pátek večer spojeno se křtem kalendáře, který vznikl u příležitosti 20 let trvání Veby jako akciové společnosti a 25 let spolupráce Veby se společností Československý Motorsport. Veřejnost měla možnost prohlédnout si nové prostory v sobotu.

ak prozradil generální ředitel společnosti Veba Josef Novák, vizí tohoto činu je začlenit Manor House do komplexu resortu Hotelu Veba s tím, že další stavební úpravy a projekty budou v následujících letech pokračovat.

Večerem provázel moderátor Miroslav Vaňura, který přiměl hejtmana Královéhradeckého kraje Lubomíra France zavzpomínat na své působení v budově vily Barbary. Lubomír Franc pobavil přítomné vzpomínkou, jak jako místostarosta v těchto prostorách oddával a ještě dřív sem chodil do mateřské školky a byl nucen polykat rybí tuk. Na to si ostatně vzpomnělo několik dalších přítomných.

Veba patří mezi hlavní partnery automobilové společnosti Československý Motorsport, kterou tento večer zastupovali Stanislav a Michal Matějovští. Oba spolupráci a dlouholeté partnerství s Vebou upřímně ocenili. Josef Novák a Stanislav Matějovský poté společně lahví šampaňského kalendář pokřtili.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)