Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Hronovská firma Eurona získala 2. místo v soutěži Firma roku Královéhradeckého kraje 2011
banner

Hronovská firma Eurona získala 2. místo v soutěži Firma roku Královéhradeckého kraje 2011

René Herzán

Pátek, 2. září 2011

Hronovská firma Eurona získala 2. místo v soutěži Firma roku Královéhradeckého kraje 2011

Výrobce exkluzivní tělové a bytové kosmetiky společnost Eurona z Hronova obsadila 2. místo v soutěži Firma roku královéhradeckého kraje 2011.

Novou jedničkou královéhradeckého byznysu je firma ProjectSoft HK z Hradce Králové zabývající se automatizací technologických procesů, která uspěla v konkurenci 243 společností. V hradeckém Adalbertinu se 1. září vyhlašoval i Živnostník roku, kde bojovalo 111 podnikatelů. Vítězství si odvezl Pavel Klimeš z Horního Maršova, provozovatel cestovní kanceláře Veselý výlet. Vítězové 6. ročníku soutěží Firma roku 2011 a Živnostník roku 2011 postupují do celorepublikového finále, kde budou reprezentovat Královéhradecký kraj.

„Žít bychom měli sami za sebe a tvořit vlastní a lepší budoucnost, kterou zde přenecháme našim dětem," říká zakladatel společnosti Eurona Lukáš Černý. Firma vyrábí kosmetiku bez obsahu fosfátů, formaldehydu a chloru a stala se elitní značkou, která si zakládá na čisté filosofii. V roce 2004 vstoupila na zahraniční trhy Slovenska a Polska.

„Výsledky v obou soutěžích byly velmi těsné. U vítězného živnostníka jsme ocenili, že se zabývá tím, čím se Královéhradecký kraj velmi pyšní - cestovním ruchem. U vítězné firmy se nám líbilo, že se nebáli vstoupit na neznámé pole podnikání a začínali znovu úplně od nuly," shrnul předseda poroty Miroslav Mourek.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)