Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Lidové noviny píší o Vebě Broumov
banner

Lidové noviny píší o Vebě Broumov

René Herzán

Neděle, 26. prosince 2010

Lidové noviny píší o Vebě Broumov

Deník Lidové noviny přinesl v pondělním vydání přehled o hospodaření českých firem v roce 2010. Řada tuzemských podniků hodnotí letošní rok kladně. Jednou z úspěšných firem je broumovská textilka Veba.

Ředitel společnosti Josef Novák připouští, že tržby oproti loňské sezóně poklesly o 20%, což vyvolalo řadu úsporných opatření, zisk však bude oproti plánu vyšší. Textilka Veba, která přes 90% své produkce směřuje do zahraničí, počítá s tím, že v příštím roce opět tržby porostou. Soustředit se chce na trhy v západní a centrální Africe a v Asii. "Hlavní výrobní kapacity firmy poběží naplno v nepřetržitém režimu sedm dní v týdnu, 24 hodin denně," citovaly Lidové noviny Josefa Nováka. Přes kladné předpovědi růstu se však po letošním propouštění Veba nabírat nové zaměstnance nechystá.

Foto Wikimedia Commons Mike 1024

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)