Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Návštěvníci Adršpachu si mohou postavit s Birellem květinovou mandalu
banner

Návštěvníci Adršpachu si mohou postavit s Birellem květinovou mandalu

René Herzán

Pátek, 27. dubna 2018

Návštěvníci Adršpachu si mohou postavit s Birellem květinovou mandalu

Vyskládat velkou květinovou mandalu a ochutnat novinku z řady příchutí Birell Botanicals – Jablko se zázvorem – mohou výletníci, kteří 1. května navštívíAdršpašsko-teplické skály. Kromě ochutnávky nového přírodního osvěžení, inspirovaného pozvolným zrodem jedinečných vzorů mandal, připravil Birell pro návštěvníky akcí i další zajímavý program včetně soutěží o ceny.

Akce se uskuteční postupně během víkendů a svátků mezi 1. a 19. květnem v již zmíněných Adršpašsko-teplických skalách, liberecké botanické zahradě, lipenské Stezce v korunách stromů, u propasti Machocha a nakonec v plzeňském pivovaru. Návštěvníci těchto lokalit si tak budou moci zpestřit výlet – bude na ně čekat ochutnávka nápojů Birell Botanicals a současně se mohou podílet na vytvoření unikátní květinové mandaly. Ta bude mít rozměr přibližně 2 x 2 metry, jejím základem bude mech, k němuž budou moct lidé přidávat květiny, půlená jablka a další suroviny potřebné k výrobě nápojů Birell Botanicals.

Kdo bude chtít, bude si moci zhotovit i vlastní malou mandalu. Na návštěvníky bude také čekat "laboratoř smyslů", ve které budou mít za úkol určit vstupní ingredience nápojů pomocí zraku, čichu a hmatu. Ti, kteří budou na Instagramu sdílet fotografii s velkou mandalou, budou zařazeni do soutěže o ceny v podobě nápojů Birell Botanicals. Mandala vytvořená ze sázených květin bude také po celou letní sezonu zdobit areál plzeňského pivovaru.

"Ukazuje se, že spotřebitelé vítají možnost nahradit přeslazené nápoje plné umělých barviv a konzervantů našimi odlehčenými nealkoholickými variantami. Prostřednictvím naší roadshow jim chceme interaktivním způsobem umožnit poznat a hlavně ochutnat, že mají opravdu z čeho vybírat. Spojení s tvorbou mandal navíc přesně vystihuje i to, co je typické pro Birell Botanicals, tedy proces vaření s postupným dávkováním ingrediencí, jehož výsledkem je postupně se rozvíjející chuť," řekla manažerka značky Birell Veronika Hořáková.

Harmonogram akcí: (vždy od 10 do 18h)

1. 5. 2018: Adršpašsko-teplické skály (prostor před vstupem do skal)
5. 5. 2018: Botanická zahrada Liberec (prostor před vstupem do zahrady)
8. 5. 2018: Lipno - Stezka v Korunnách stromů (prostor před vstupem na stezku)
12. 5. 2018: Punkevní jeskyně / propast Macocha (prostor poblíž propasti Macocha)
19. 5. 2018: Plzeň - pivovar (prostor uvnitř areálu Pivovaru)

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)