Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Pracovní rukavice pro náročné kutily

Pracovní rukavice pro náročné kutily

Ebrána

Středa, 1. května 2013

Pracovní rukavice pro náročné kutily

(Komerční prezentace) Nakupujte kvalitní ochranné pracovní pomůcky z pohodlí vašeho domova v eshopu totalprotect.cz! Nabízíme vám bohatou nabídku vybavení pro náročné kutily. U nás se pracovně obléknete doslova od hlavy až po paty, navíc za velmi příjemnou cenu.

100% ochrana při jakékoli práci

Ať už pracujete na zahradě, v dílně, nebo  v lese, neměly by ve vaší kutilské výbavě chybět kvalitní pracovní rukavice. Máme pro vás bohatou nabídku rukavic, které chrání vaše ruce před proříznutím, propíchnutím, statické elektřině, nebo dokonce i před bakteriemi a chemikáliemi.

Pohodlná pracovní obuv je základ

Kromě rukavic je nedílnou součástí kutilské výbavy i pohodlná pracovní obuv. Kvalitní boty by měly být nejen komfortní, ale také by měly splňovat veškeré bezpečnostní požadavky. Z naší nabídky si zaručeně vyberete! Pořiďte si nové polobotky, sandále, nebo holiny, které jsou vhodné i na celodenní nošení! Bezpečnostní obuv je vybavena tužinkou ve špičce pro maximální ochranu při rizikové práci.

TOTAL PROTECT = specialista na pracovní oděvy.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)