Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • První bowlingový turnaj regionálních firem v Centru Walzel má své vítěze

První bowlingový turnaj regionálních firem v Centru Walzel má své vítěze

René Herzán

Pátek, 23. května 2014

První bowlingový turnaj regionálních firem v Centru Walzel má své vítěze

V průběhu jara se ve Walzlovce v Meziměstí konal historicky první bowlingový turnaj firem. Zúčastnilo se osm družstev firem z regionu Broumovska, která mezi sebou soutěžila o co nejlepší umístění. Startovala družstva firem Z-trade s.r.o., HOBRA-Školník s.r.o., Lutoma s.r.o., Svoboda-dopravní a inženýrské stavby a.s., Lesní společnost Broumov Holding a.s., Walzel team a firma Cedima Meziměstí s.r.o., která do boje postavila dokonce dvě družstva.

Může se zdát, že bowling je jen zábava, opak je ale pravdou. Jedná se o plnohodnotnou sportovní disciplínu, při které je zapotřebí ovládnout správnou techniku i strategii, znát pravidla a sledovat soupeře. Je to ale také velmi společenská hra, při které se dá užít spoustu zábavy a seznámit se s novými lidmi. Přesně toto spojení bylo účelem bowlingového turnaje firem ve Walzlovce. Všichni účastníci se dobře bavili, zasportovali si a navázali nové soukromé i obchodní vztahy. Došlo tak k propojení místních firem v neformálním prostředí v příjemné atmosféře.

"Díky tvářím spokojených hráčů věříme, že se nám podařilo založit novou sportovní a společenskou tradici v našem regionu. Rádi bychom uspořádali další turnaj firem již na podzim tohoto roku. Budeme rádi, když se přihlásí nová družstva, ale i ta, co už se zapojila v prvním turnaji, aby předvedla svoji formu a zkušenosti a třeba obhájila nebo vylepšila umístění v žebříčku turnaje. Všem zúčastněným firmám a jejich vedení děkujeme, že umožnily svým kolegům zúčastnit se turnaje v Centrum Walzel," řekla Barbora Brandejsová z organizačního týmu.

Výsledky

Družstva
1. Svoboda bowling team
2. Hobra – Školník
3. Lutoma

Nejlepší hráč: Miloš Biško – Hobra-Školník

Nejlepší žena: Marie Bartschová – Cedima Meziměstí II.

Sranda match: Slavomír Bartsch – Cedima Meziměstí II.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)