Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Společnost Veba byla vyhlášena Firmou roku Náchodska 2015
banner

Společnost Veba byla vyhlášena Firmou roku Náchodska 2015

René Herzán

Pondělí, 2. května 2016

Společnost Veba byla vyhlášena Firmou roku Náchodska 2015

Broumovská textilní společnost Veba a.s. byla vyhlášena Firmou roku Náchodska 2015 v kategorii nad 250 zaměstnanců. Cenu Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje oblasti Náchod převzal v pátek v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě personální ředitel společnosti Veba Jiří Myšák.

Záštitu nad tímto projektem přijali Radek Jakubský – člen představenstva Krajské hospodářské komory a předseda oblasti Náchod, Pavel Bělobrádek – místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace, Jan Birke – starosta města Náchod a poslanec Parlamentu České republiky, Jan Mládek – ministr průmyslu a obchodu.

"Jedná se o první ročník akce Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje. Věříme, že vznikne nová tradice. Máme v regionu řadu významných firem, které přes geografickou nevýhodu (poloha na okraji republiky) dokážou nabídnout pracovní místa pro místní občany. Jsme rádi, že můžeme alespoň některé z nich ocenit, a i když by si to zasloužila řada dalších, museli jsme vybrat v každé kategorii jen jednoho vítěze. Je mi velkou ctí, že mohu tato ocenění předat," uvedl Radek Jakubský.

"Jako Komora se snažíme o udržitelný rozvoj našeho kraje. Byli bychom rádi, aby se nám do příštího ročníku přihlásilo ještě více firem, a aby snad i díky tomuto ocenění získali nové zaměstnance, zakázky, a aby byli i nadále stabilními zaměstnavateli," dodal Radek Jakubský.

"Spolupráce s Hospodářskou komorou je velmi důležitá pro podnikatele i město, byli bychom rádi, kdyby se tato akce stala tradicí pro město Náchod do budoucna. Rádi bychom poděkovali podnikatelským subjektům za jejich přínos pro město," dodal starosta Náchoda Jan Birke.

Mezi významnými hosty byli hejtman Královéhradeckého kraje a senátor Lubomír Franc, místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková, starostové měst a obcí či významní podnikatelé regionu. Slavnostní večer moderovala Daniela Písařovicová, vystoupil Bohuš Matuš a náchodská houslistka NIKA.

Firma roku Náchodska 2015 - kategorie fyzická osoba
Jiří Ansorge - ANTEX

Firma roku Náchodska 2015 - kategorie do 50 zaměstnanců
SAVAGE COMPANY s.r.o.

Firma roku Náchodska 2015 - kategorie do 250 zaměstnanců
BOHEMIA - Trafo s.r.o.

Firma roku Náchodska 2015 - kategorie nad 250 zaměstnanců
VEBA, textilní závody a.s.

Firma roku Náchodska 2015 - Cena starosty Města Náchod
CDS s. r. o. Náchod

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)