Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Společnost Veba zahájila rekonstrukci objektu Manor House
banner

Společnost Veba zahájila rekonstrukci objektu Manor House

René Herzán

Pondělí, 7. ledna 2013

Společnost Veba zahájila rekonstrukci objektu Manor House

Textilní společnost Veba koncem roku zahájila rekonstrukci a modernizaci ubytovacího střediska Manor House, dříve nazývaného Vila Barbara, v Broumově. Od 1.ledna je celý objekt uzavřen. Zahájení provozu se předpokládá v červenci 2013.

Stavební úpravy objektu spočívají zejména ve změně dispozičního řešení dnes nevyužívaného podkroví. To bude stavebními úpravami přebudováno na čtyři nové ubytovací jednotky s vlastním sociálním zázemím. K objektu bude přistavěn nový výtah, který nyní v objektu chybí a bude tak možné ubytování imobilních hostů. Proběhne i částečná přestavba stávající sauny. Součástí stavebních úprav bude kompletní výměna střešní krytiny za novou, zateplení objektu obkladovými cihelnými pásky a výměna oken.

V areálu objektu vzniknou nové zpevněné plochy pro odstavení vozidel hostů hotelu a přístupové chodníky pro pěší v rámci zahrady. Součástí sadové úpravy v areálu parku kolem objektu bude nové oplocení a veřejné osvětlení. Nové oplocení pozemku bude kopírovat trasu původního. Na severozápadní straně objektu bude vytvořen nový vstup skrz branku. Tímto bočním vstupem pro chodce bude možnost sejít po novém schodišti až k autobusové zastávce ve Vančurově ulici. Stávající branka na severní straně oplocení zůstane zachována.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)