Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Střelnice v Centru Walzel zve na přípravný kurz k získání zbrojního průkazu
banner

Střelnice v Centru Walzel zve na přípravný kurz k získání zbrojního průkazu

Čtvrtek, 19. března 2020

Střelnice v Centru Walzel zve na přípravný kurz k získání zbrojního průkazu

Na střelnici v Centru Walzel se 26. listopadu koná další přípravný kurz k získání zbrojního průkazu. Tento kurz je určen pro skupiny uchazečů, kteří budou proškoleni k základním pravidlům bezpečného zacházení se střelnými zbraněmi. Tento druh přípravy je v první řadě zaměřen na úspěšné zvládnutí zkoušky odborné způsobilosti.

Cílem je, abyste na kurzu získali potřebné informace a dovednosti, naučili se střílet, ale zároveň si kurz užili a byl pro vás zážitkem. Zastřílíte si na střelnici 25m s inteligentním terčovým systémem, 50m střelnici s projekčním terčovým systémem a na 16m interaktivní projekční střelnici. V Centru Walzel je nejmodernější komplex krytých střelnic ve střední Evropě.

Kurz obsahuje vše potřebné – pronájem střelnice, instruktory, ochranné pomůcky (brýle, sluchátka), terče, terčové záslepky, půjčení zbraní, střelivo. Po absolvování prvního kurzu nabízí Centrum Walzel opakování těsně před termínem zkoušky pro oživení nabitých zkušeností za zvýhodněnou cenu. Podmínkou pro uznání zvýhodněné ceny je konání obou kurzů v době kratší 6 měsíců.

Cena prvního kurzu je 1 900 korun, cena druhého kurzu po absolvování prvního kurzu je 1 600 korun. Délka kurzu je cca 7 hodin v čase od 10 do 17 hodin a vedou ho zkušení instruktoři s dlouholetou praxí. Na kurzu bude přítomen i zkušební komisař. V ceně je občerstvení – hlavní jídlo, káva a nealko nápoje.

Ja kurz probíhá? V úvodní části se uchazeči seznámí se základními prvky zákona o zbraních ve vztahu ke zkouškám odborné způsobilosti a budou jim zodpovězeny případné dotazy k testovým otázkám nebo k zákonu o zbraních. Předpokladem je již znalost otázek a zákona o zbraních. V dalších krocích je vysvětlena problematika bezpečné manipulace se zbraní a následně předvedena instruktorem. Následuje praktické procvičení a zodpovězení dotazů. Tímto způsobem jsou procvičeny všechny dovednosti se zbraní, tak jak ukládá zákon. Po zvládnutí bezpečné manipulace, která je součástí zkoušek se přikročí ke střeleckým cvičením.

Doporučuje se navštívit webové stránky www.zbranekvalitne.cz nebo www.zbrojniprukazy.cz kde naleznete veškeré informace ohledně zbrojních průkazů (podmínky pro získání ZP, ceny a poplatky i testové otázky). Přihlásit se na kurz můžete na telefonu 724 351 801, nebo na emailu - zbrojniprukaz@walzel.cz

Zkouška se skládá ze dvou částí - teoretická a praktická. Po úspěšném zvládnutí teoretické části postupujete k praktické části zkoušky, která se odehrává na střelnici. V případě, že se vám nepodaří teoretická část zkoušky, tak platíte pouze poplatek za teoretickou část, nikoliv celý poplatek.

Při úspěšné složení zkoušky na střelnici dostanete poukaz na půl hodiny na střelnici zdarma. Dále máte možnost stát se VIP členem střelnice, které Vám přináší slevu 30% na střelnici a další výhody při nákupu zbraní - členství je opět zdarma.

Centrum Walzel je GOLD partner České Zbrojovky a jediná prodejna zbraní v širokém okolí, kde si můžete zbraň před zakoupením vyzkoušet. S výběrem zbraně Vám rádi poradí a pomohou s veškerou legislativou.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)