Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Tiskárna v Broumově zaměstnala další uchazečku se zdravotním postižením

Tiskárna v Broumově zaměstnala další uchazečku se zdravotním postižením

René Herzán

Neděle, 27. října 2013

Tiskárna v Broumově zaměstnala další uchazečku se zdravotním postižením

V září kolektiv Tiskárny, provozované Centrem služeb Broumov s.r.o., rozrostl o další kolegyni se zdravotním postižením. Její pracovní náplň bude spočívat v dokončovací výrobě tiskárny, např. ve vazbě kalendářů a knih, falcování či práci na řezačce.

"Naplňujeme tak jeden z cílů sociální firmy. Centrum služeb Broumov s.r.o. je tiskové centrum se sídlem v Broumově s technologií plnobarevného tisku do formátu B2. Jsme zatím jedinou tiskárnou - sociální firmou v České republice. Centrum služeb jsme založili na nejlepší dostupné technologii, ale zároveň jako sociální firma přispíváme zaměstnáváním lidí se ztíženým přístupem na trh práce k soudržnosti společnosti a možnosti odpovědného přístupu k rozvoji regionu. Model sociální firmy vyhovuje sociálním účelům, a nikoliv k osobnímu zisku," uvedl manažer tiskárny David Ticháček.

Tiskárna poskytuje služby neziskovým organizacím, obecním úřadům, ale samozřejmě i soukromým subjektům a firmám. Díky technologii udržuje nízkou cenu i při malém tiskovém nákladu. Navíc se snaží neziskovým organizacím vyjít vstříc individuálním přístupem.

Ukázku produktů si můžete prohlédnout na www.tiskarna-broumov.cz.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)