Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Valná hromada Veby rozhodla o vyplacení dividend
banner

Valná hromada Veby rozhodla o vyplacení dividend

René Herzán

Pondělí, 10. ledna 2011

Valná hromada Veby rozhodla o vyplacení dividend

Valná hromada společnosti Veba rozhodla o vyplacení dividend 300 korun na akcii z nerozdělených zisků posledních let. Přijali zde také stanovy, které nyní odpovídají obchodnímu zákoníku a byla jmenována dozorčí rada a představenstvo. Předsedou dozorčí rady se stal Vladimír Bitvar. Místopředsedkyní zůstala Miluše Housková a členem současný starosta Broumova Milan Kotrnec. Novým členem představenstva se stal Jiří Myšák. V představenstvu dále zůstávají Miloslav Geisler, Roman Jirman a jako předseda generální ředitel společnosti Josef Novák.

Již v říjnu jsme na našich stránkách informovali, že majoritní podíl v broumovské textilce VEBA získala firma INCOT, která získala 50% akcií VEBY a navýšila svůj akciový podíl v a. s. VEBA na téměř 87%. Valná hromada, která se konala v minulém týdnu, tak byla jakýmsi završením této transakce, kterou pro Vebu skončila desetiletá nejistota vyplývající z nedořešené vlastnické struktury.

Foto Wikimedia Commons Ryj

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)