Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Veba patří mezi 100 obdivovaných firem České republiky
banner

Veba patří mezi 100 obdivovaných firem České republiky

René Herzán

Pondělí, 19. března 2012

Veba patří mezi 100 obdivovaných firem České republiky

Broumovská textilka VEBA se umístila v žebříčku "100 obdivovaných firem České republiky". Získala v odvětví textilního oděvního a kožedělného průmyslu druhé místo za společností Alpine Pro a před firmami Moira CZ a Hedva.

Nejobdivovanější firmou se stala Škoda Auto, před společnostmi ČEZ a Student Agency.

Výsledky 14. ročníku vyhlásilo 13. března v Obecním domě v Praze sdružení CZECH TOP 100, které od roku 1994 sleduje firmy České republiky a vytváří a vyhlašuje žebříčky 100 nejvýznamnějších firem ČR, 100 obdivovaných firem ČR, Nejlepší výroční zprávy, Nejlepší firemní časopisy a další. Žebříček vzniká na základě rozsáhlé ankety mezi národohospodářskými odborníky, manažery, finančníky i representanty krajů a měst. Hodnoceny jsou vždy čtyři firmy ve 25 odvětvích ekonomiky.

"Tento úspěch a. s. VEBA odráží její rozvoj, obchodní úspěchy a finanční stabilitu v posledních letech," komentoval umístění generální ředitel společnosti Josef Novák.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)