Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Veba patří mezi sto finančně a hospodářsky nejstabilnějších podniků v České republice
banner

Veba patří mezi sto finančně a hospodářsky nejstabilnějších podniků v České republice

René Herzán

Středa, 2. listopadu 2011

Veba patří mezi sto finančně a hospodářsky nejstabilnějších podniků v České republice

Společnost Veba obdržela 20. října 2011 nejvyšší ratingové hodnocení ČEKIA Stability Award AAA, což firmu řadí v rámci hodnocení CZECH TOP 100 mezi sto finančně a hospodářsky nejstabilnějších podniků v České republice.

Veba se tak zařadila do společenství firem jako např. ČEZ, Kapsch, Siemens, LESS, T – Mobile CR, VEOLIA, ale i Národní Divadlo, Barrandov Studio, Fakultní nemocnice Hradec Králové či ZOO hl. m. Prahy. Z textilních výrobců je v TOP 100 nejstabilnějších firem ČR kromě a. s. VEBA již pouze Pegas Nonwovens.

Hodnocení ČEKIA Stability Award poskytuje nezávislý pohled na finanční i nefinanční bonitu firmy. Vyjadřuje její současný stav včetně predikce budoucího rizika. Výstupem hodnotícího modelu je známka na desetistupňové škále, kde nejvyšší možné hodnocení je AAA. To lze interpretovat tak, že riziko konkurzu firem s touto bonitou je v následujících 12 měsících nižší než 5 %.

ČEKIA (Česká kapitálová informační agentura) je součástí nadnárodní skupiny Bisnode AB, která je vedoucím poskytovatelem digitálních obchodních informací v Evropě. ČEKIA se orientuje na získávání a poskytování hospodářských informací o českých a slovenských podnicích, čímž pokrývá potřeby stále více žádaného podnikového a konkurenčního zpravodajství (Business and Competitive Intelligence). K nejvýznamnějším produktům patří mj. právě ČEKIA Stability Rating.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)