Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • VEBA získala certifikát Top Rating od Dun & Bradstreet, potvrzující příslušnost do skupiny 2 % nejkvalitnějších firem
banner

VEBA získala certifikát Top Rating od Dun & Bradstreet, potvrzující příslušnost do skupiny 2 % nejkvalitnějších firem

René Herzán

Pátek, 5. září 2014

VEBA získala certifikát Top Rating od Dun & Bradstreet, potvrzující příslušnost do skupiny 2 % nejkvalitnějších firem

Mezinárodně uznávané ocenění Top Rating D&B již řadu let potvrzuje stabilitu společností a jejich kvalitní výhled do budoucna. Certifikát zvyšuje prestiž firmy na podnikatelském trhu nejen v České a Slovenské republice. Oceňuje její stabilitu, solventnost a důvěryhodnost a vydává doporučení, že obchod s touto společností je na minimální úrovni rizika.

D & B Rating se skládá se dvou částí: finanční síly firmy a rizikového faktoru. První část – finanční síla – je vypočtena z vlastního či základního kapitálu. Druhá část – rizikový faktor – je hodnocením ve stupnici 1 až 4, kde 1 znamená minimální riziko. Celkové hodnocení pak poskytuje souhrnný pohled na rizika na základě finančních i nefinančních informací o vybrané společnosti.

Ocenění Top Rating D & B mohou obdržet pouze firmy, které získaly hodnocení rizikového faktoru na nejvyšší možné hodnotě 1 a udržely si jej nepřetržitě po dobu minimálně 12 měsíců. VEBA a. s. se do této elitní skupiny oficiálně zařadila v červenci letošního roku.

"Po získání Certifikátu CZECH Stability Award AAA Excelentní od společnosti Bisnode v červnu 2014 je i Top Rating od společnosti Dun & Bradstreet potvrzením skutečnosti, že VEBA patří dlouhodobě mezi podnikatelskou elitu v České republice, a že její hodnocení snese i ta nejnáročnější mezinárodní kritéria. Je to i znamení pro pracovní týmy a. s. VEBA, že se nám v často nepřehledné a proměnlivé "podnikatelské krajině" daří nacházet ty správné cesty," komentuje získání ocenění Top Rating generální ředitel a. s. VEBA Josef Novák.

Dun & Bradstreet je světově uznávanou kapacitou v oblasti poskytování kreditních a marketingových informací o podnikatelských subjektech, které již od roku 1841 pomáhají zákazníkům "rozhodovat se s jistotou". Databáze D & B, největší svého druhu na světě, obsahuje záznamy o více než 220 milionech firem z celého světa.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)