Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
  • Walzlovka se dostala do povědomí lidí nejen na Broumovsku

Walzlovka se dostala do povědomí lidí nejen na Broumovsku

René Herzán

Úterý, 28. listopadu 2017

Walzlovka se dostala do povědomí lidí nejen na Broumovsku

V Centru Walzel v Meziměstí se o víkendu konaly hned tři akce. Možností, jak se pobavit, nabízí Walzlovka celou řadu. Na několik otázek odpověděl manažer Centra Walzel Tomáš Svoboda.

Máte za sebou perný víkend. Slavnosti českého piva a polských klobás, Vinnou bránu a kurz k získání zbrojního průkazu. To jsou pravidelné akce, ve kterých budete do léta pokračovat?

Ano, tyto akce jsou velmi populární a budeme s nimi určitě pokračovat. Sláva českého piva a polských klobás s Vinnou bránou budou vždy poslední sobotu v měsíci až do dubna. Kurzy na zbrojní průkazy máme vypsané na celý rok 2018 v návaznosti na zkoušky, které se u nás konají. Dále připravujeme spoustu dalších akcí jako například Slavnosti volů, kachní mejdan či kapelu Klapeto v lednu.

Slavnosti piva a klobás jsou velmi populární hlavně u Poláků. Souhlasíte?

Ani ne. Jsou populární jak u Čechů, tak i u Poláků. A podle posledních návštěvností těchto akcí je to půl na půl. Každopádně kombinace českého piva a polské klobásy je velmi pěkné spojení chutí. Některé klobásy si necháváme vyrábět přímo pro tyto akce z důvodu vyšší kvality.

Jaké akce plánujete na prosinec?

Nejbližší je teď v sobotu Oldies Disco Párty s DJ Petrem Faltou a jeho videoprojekcí. Ve Švejkovi si můžete pochutnat na originálních Scheinshaxe – neboli vepřových kolenech. Thajské masáže v solné jeskyni budou příští víkend no a jinak prosinec je celkově hlavně o firemních vánočních mejdanech.

A prozraďte jednu perličku, kterou připravujete na březen!

Na březen připravujeme jedinečný večer s několikanásobným michelinským kuchařem Romanem Paulusem a s vinařskou legendou Milošem Michlovským z Vinselekt Michlovský.

Roman Paulus je český šéfkuchař, který třikrát získal gastronomické ocenění – michelinskou hvězdu. V průběhu večera Vám naservíruje exkluzivní menu a doprovodí jej zasvěceným komentářem. Menu bude snoubeno s víny z vinařství VINSELEKT Michlovský, která osobně představí další legenda ve svém oboru – vinař doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc., VINSELEKT Michlovský.

Bude to jedinečná show, kterou si budete ještě dlouho pamatovat na jazyku. Počet míst bude omezen. Pokud máte zájem být informováni o této akci jako první, napište nám na paulus@walzel.cz

Jak je to s návštěvností Walzlovky? Nabízíte celou řadu možností, jak strávit volný čas a pobavit se. Tedy bowling, střelnici, posilovnu, solnou jeskyni, thajské masáže.

Jsem rád, že se Walzlovka dostala do povědomí lidí nejen na Broumovsku. Jezdí k nám lidé ze širokého okolí - Náchoda, Hronova, Trutnova, Úpice, Kostelce... přijede parta přátel vlakem, stráví u nás odpoledne a nemusí se dohadovat, kdo bude řídit domů. Na firemní večírky jezdí dokonce firmy z celé republiky. Díky práci mnoha lidí vědí, že přijet na Broumovsko stojí za to. Poslední dobou máme radost, že si nás už všímají i ti, co to k nám mají nejblíže.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)