Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Aktuálně! Ve čtvrtek se jede přes Pasa po nové silnici
banner

Aktuálně! Ve čtvrtek se jede přes Pasa po nové silnici

René Herzán

Úterý, 20. srpna 2013

Aktuálně! Ve čtvrtek se jede přes Pasa po nové silnici

Silnice II/303 mezi Broumovem a Policí nad Metují v úseku přes vrchol Pasa, která prochází rozsáhlou rekonstrukcí, bude průjezdná od čtvrtka 22. srpna od ranních hodin. Dnes ráno to oznámil technicko - obchodní náměstek SÚS Královéhradeckého kraje a.s. Jiří Brandejs.

"Od tohoto termínu bude čekat řidiče ještě řada omezení při průjezdu stavbou. V době od 22. srpna do konce září budou za provozu realizovány práce na komunikaci a jejím příslušenství, které nemusí být prováděny při úplné uzavírce. Provoz bude veden ve dvou pruzích, rychlost bude omezena na 50 km/hod. Nákladná rekonstrukce silnice, včetně opravy některých úseků objízdné trasy, by měla skončit na konci září letošního roku," uvedl v tiskové zprávě Jiří Brandejs.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)