Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Broumovská firma Z - Trade je jedním z finalistů Ceny VIA BONA za firemní a individuální filantropii
banner

Broumovská firma Z - Trade je jedním z finalistů Ceny VIA BONA za firemní a individuální filantropii

René Herzán

Úterý, 20. září 2011

Broumovská firma Z - Trade je jedním z finalistů Ceny VIA BONA za firemní a individuální filantropii

Pořadatel Ceny VIA BONA Nadace VIA jmenoval jedním z finalistů Ceny pro malou a střední firmu i broumovskou společnost Z - Trade.

Vítězové 14. ročníku Cen VIA BONA budou vyhlášeni ve čtvrtek 22. září 2011 v rezidenci velvyslance Spojených států amerických Normana Eisena v Praze.

Prestižní ocenění VIA Bona je udělováno firmám a jednotlivcům, kteří finanční, materiální či jinou formou pomáhají svému okolí. Kandidáty na cenu navrhují přímo příjemci podpory, tedy neziskové organizace nebo samotné firmy. O udělení ceny rozhoduje ve dvou kolech osmičlenná hodnotící komise složená ze zástupců komerčních firem, médií a neziskového sektoru.

Firmu Z - Trade nominovala Agentura pro rozvoj Broumovska za partnerství a podporu, která trvá již několik let. Vedle základní činnosti APRB podporuje Z - Trade i program Máme rádi Broumovsko a také velké množství akcí dalších subjektů v regionu Broumovska.

Nadace VIA patří mezi největší a nejaktivnější české nadace. Od svého vzniku v roce 1997 podpořila více než 2900 dobročinných projektů částkou přesahující 240 milionů korun a je největším soukromým podporovatelem komunitního rozvoje v Čechách a na Moravě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)