Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Byl zastaven tendr na modernizaci náchodské nemocnice. Na podzim se má přesto začít pracovat
banner

Byl zastaven tendr na modernizaci náchodské nemocnice. Na podzim se má přesto začít pracovat

René Herzán

Pátek, 24. května 2013

Byl zastaven tendr na modernizaci náchodské nemocnice. Na podzim se má přesto začít pracovat

Královéhradečtí radní včera zrušili dvoukolové výběrové řízení na stavební práce v náchodské nemocnici kvůli ztrátě jistoty financování ze zdrojů Evropské unie. Krajská radní odpovědná za oblast zdravotnictví Jana Třešňáková, však ujišťuje, že na podzim se stavět začne.

"Nemocnice dnes funguje na hranici technických i lidských možností. Zastavení tendru stavbu zdrží, ale rozhodně nezastaví. Letos na podzim zahájíme rekonstrukce sítí a stavební práce na nemocničních komunikacích, se kterými projekt stejně počítal. Dostavba této největší krajské nemocnice zůstává krajskou prioritní investiční akcí," uvedla Jana Třešňáková.

Na serveru Náchodské info najdete vysvětlení hejtmana Královéhradeckého kraje Lubomíra France, proč radní zrušili tendr či celkové náklady na rekonstrukci nemocnice.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)