Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Hronovská průmyslovka již potřetí obdržela ocenění Škola doporučená zaměstnavateli 2016
banner

Hronovská průmyslovka již potřetí obdržela ocenění Škola doporučená zaměstnavateli 2016

René Herzán

Úterý, 15. listopadu 2016

Hronovská průmyslovka již potřetí obdržela ocenění Škola doporučená zaměstnavateli 2016

Střední průmyslová škola v Hronově v pátek 11. listopadu již potřetí obdržela ocenění Škola doporučená zaměstnavateli 2016. Soutěž běží třetím rokem a zaměstnavatelé do ní nominují školy, které podle jejich mínění nejlépe připravují své žáky pro budoucí povolání.

"V našem kraji je téměř 90 středních škol. Je velmi potěšující, že jsme se ve všech ročnících umístili "na bedně" a za sebou zanechali i mnohem větší a prestižnější školy z celého kraje. Navíc jsme v celém kraji jediná škola, která se takto umístila ve všech ročnících. Je to perfektní ocenění naší práce a zároveň závazek nepolevovat a nadále se zlepšovat. Před námi se umístila Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií v Dobrušce a Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola v Rychnově nad Kněžnou. Děkuji všem zaměstnancům školy za jejich práci a zaměstnavatelům za spolupráci a ocenění našeho snažení," komentoval úspěch ředitel školy Josef Matyáš.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)