Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Město Broumov opraví ulici Obránců míru

Město Broumov opraví ulici Obránců míru

René Herzán

Neděle, 22. února 2015

Město Broumov opraví ulici Obránců míru

Město Broumov v letošním roce provede opravu místní komunikace v ulici Obránců míru v Broumově. Plánované zahájení prací je v první polovině měsíce dubna 2015, dokončení akce se předpokládá do konce října 2015.

Během revitalizace dojde k provedení nového povrchu komunikace a přilehlých chodníků a budou opraveny přípojky technické infrastruktury. Chodníky budou provedeny bezbariérové, ze žulových kostek 50 x 50 mm, obnova krytu komunikace bude ze žulových kostek 100 x 100 mm.

"V opravované části komunikace bude po celou dobu trvale přerušen provoz. Obyvatelům nemovitostí v ulici Obránců míru bude během stavby zajištěn pouze přístup do jejich nemovitosti. Příjezd k jednotlivým domům není možno zajistit. Zásobování ulice během stavby nebude zajištěno," uvádí v informaci o opravě ulice vedoucí odboru stavebního a rozvoje města Broumova Bc. Iveta Pírová.

Ten, kdo má zaplacenou roční permanentku u Technických služeb města Broumova pro stání v zóně a využívá místo v ulici Protifašistických bojovníků, Malé náměstí a Obránců míru, bude muset po dobu stavby, využívat ke stání jiný prostor v zóně. Permanentka nezaručuje určení konkrétního místa. Trvale vyhrazená parkovací místa v ulici Obránců míru budou, po dobu uzavírky, přesunuta na Mírové náměstí.

Svoz domovního odpadu pro obyvatele ulic dotčených stavbou i objízdnou trasou, bude během stavby zajišťován pouze ze zadních traktů ulic Kostelní a Na Hradbách. V ulici Máchova bude zřízeno svoziště nádob pro obyvatele domů ul. Protifašistických bojovníků a Malé náměstí, odkud se bude svoz provádět. Zároveň budou přemístěny kontejnery na tříděný odpad z ulice Obránců míru na volnou plochu ke kostelu.

"Další informace budou zveřejněny před započetím stavebních prací. Případné dotazy a připomínky k této akci je možno uplatnit na odboru stavebním a rozvoje města Broumova. Město Broumov děkuje všem občanům za pochopení se vzniklým omezením při provádění stavebních prací. Věříme, že provedenou rekonstrukcí komunikace a přilehlých chodníků se zvýší kvalita života občanů v centru města i jeho návštěvníků," uvedla Iveta Pírová.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)