Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Město dokončilo opravu mostu "Pod Hobrou"
banner

Město dokončilo opravu mostu "Pod Hobrou"

René Herzán

Středa, 13. prosince 2017

Město dokončilo opravu mostu "Pod Hobrou"

S koncem letošního roku proběhla v Broumově oprava mostu "Pod Hobrou". Ta byla jednou z mnoha investičních akcí města, které byly v letošním roce realizovány.

Tento most navazuje přímo na cyklostezku na Otovice a umožňuje tak propojení cyklostezky nejen s Křinickým sídlištěm, ale nabízí dále i možnost propojení na Křinice, Martínkovice a dále na Božanov. Most zdánlivě končí v areálu bývalé pily, kde v současné době sídlí společnost HOBRA – Školník s. r. o., ta však umožnila průjezd do Smetanovy ulice.

"Most prošel nákladnou rekonstrukcí, výše oprav se vyšplhala na 508 160 korun. V příštích letech, za předpokladu, že tak bude chtít nové vedení města, které vzejde z komunálních voleb v příštím roce, se počítá i s opravou asfaltového povrchu a se zcela novým propojením do ulice Smetanova. To již povede mimo areál společnosti HOBRA – Školník, s.r.o. Jsem velmi rád, že se nám realizace této investiční akce podařila a most může být opět využíván," uvedl starosta Broumova Ing. Jaroslav Bitnar.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)