Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Nová parkovací místa a oprava komunikace na sídlišti U Větrolamu
banner

Nová parkovací místa a oprava komunikace na sídlišti U Větrolamu

René Herzán

Čtvrtek, 1. února 2018

Nová parkovací místa a oprava komunikace na sídlišti U Větrolamu

Vedení Broumova se chystá vyřešit problém s parkováním na sídlišti U Větrolamu. "Jsme si vědomi dlouhodobě neřešené situace v ulici Větrná, zejména části od křižovatky s ulicí Příčná a napojení na ulici Hesseliova," říká starosta Broumova Jaroslav Bitnar.

"Pardubická společnost PRODIN zpracovala projektovou dokumentaci, jejíž veřejné projednávání proběhlo ve velké zasedací místnosti 13. září 2017. PRODIN zapracoval veškeré připomínky a požadavky a v nyní leží dokumentace na Stavebním úřadě MěÚ Broumov a čekáme na vydání stavebního povolení," dodává starosta.

Výsledkem bude šest nových parkovacích míst u prodejny Konzum, 32 nových parkovacích míst v ulici Větrná a rozšíření této ulice na standardní šířku komunikace. Nově vznikne i 60 parkovacích míst na sídlišti U Větrolamu.

"Celá akce bude připravena tak, aby mohla být zahájena hned zjara 2019. V jakém rozsahu, a zda vůbec, rozhodne nově zvolené zastupitelstvo v prosinci letošního roku," řekl Jaroslav Bitnar.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)