Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Oprava ulice Obránců míru v Broumově začne 20. května

Oprava ulice Obránců míru v Broumově začne 20. května

René Herzán

Neděle, 26. dubna 2015

Oprava ulice Obránců míru v Broumově začne 20. května

Město Broumov provede opravu komunikace v ulici Obránců míru v Broumově. Plánované zahájení prací je 20. května, dokončení akce se předpokládá do 20. září.

"Toto je maximální doba realizace, zájmem Města Broumova i dodavatele stavební zakázky je termín dle konkrétních možností i zkrátit, prioritní podmínkou je však kvalita prováděných prací," uvedla vedoucí odboru stavebního a rozvoje města Bc. Iveta Pírová.

Na tuto akci proběhlo výběrové řízení, na základě kterého Rada města Broumova schválila jako vítěze stavební zakázky firmu MIROS MAJETKOVÁ a.s., Pardubice, Staré Hradiště. Tato firma splnila všechny požadavky výzvy a dala Městu Broumov nejvýhodnější nabídku. Nabídková cena díla je 2 686 263 korun včetně DPH.

Během revitalizace dojde k provedení nového povrchu komunikace a přilehlých chodníků a budou opraveny přípojky technické infrastruktury. Chodníky budou provedeny bezbariérové, ze žulových kostek 50 x 50 mm, obnova krytu komunikace bude ze žulových kostek 100 x 100 mm.

Od 20. května bude také zahájena úplná uzavírka ulice Obránců míru (od křižovatky ul. Obránců míru k Mírovému náměstí) se stanovením objízdné trasy.

Podrobnější informace pro obyvatele ulice Obránců míru, Protifašistických bojovníků a Malého náměstí v Broumově, kterých se přímo stavební akce dotýká, budou v nejbližších dnech doručeny do poštovních schránek.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)