Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Rekonstrukce náchodské nemocnice se protáhne o rok
banner

Rekonstrukce náchodské nemocnice se protáhne o rok

René Herzán

Úterý, 28. května 2013

Rekonstrukce náchodské nemocnice se protáhne o rok

Rekonstrukce Oblastní nemocnice v Náchodě se protáhne o jeden rok. I přes dohady kolem placení korekcí z Regionálního operačního programu (ROP) NUTS II Severovýchod však bude letost zahájena. Pracovat se bude po etapách, předpokládaný konec by měl být v roce 2016.

Oznámila to na pondělní tiskové konferenci v Náchodě, která informovala přítomné o novém směru modernizace a dostavby, krajská radní odpovědná za oblast Jana Třešňáková.

Královéhradecký hejtman Lubomír Franc ujistil, že financovat stavbu bude Kraj z vlastních zdrojů. Využít by se měly i evropské dotace na nákup přístrojů a vybavení.

Články k tématu: Modernizace náchodské nemocnice začne letos. Stavět se bude nově, po etapách

Soutěž na rekonstrukci náchodské nemocnice končí. Ministerstvo znejistilo financování stavby, modernizace bude pokračovat jinak

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)