Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Silnice mezi Policí nad Metují a Bukovicí bude uzavřena více než čtyři měsíce
banner

Silnice mezi Policí nad Metují a Bukovicí bude uzavřena více než čtyři měsíce

René Herzán

Čtvrtek, 6. března 2014

Silnice mezi Policí nad Metují a Bukovicí bude uzavřena více než čtyři měsíce

Od 31. března 2014 do 4. srpna 2014 bude uzavřena pro veškerý provoz silnice II/303 z Police nad Metují do Bukovice, a to od křižovatky u bezinové pumpy v Polici nad Metují po restauraci U Berků v Bukovici.

Obousměrná objížďka pro linkové autobusy a osobní automobily je vedena z křižovatky u Penny marketu v Polici nad Metují směrem do obce Suchý Důl, Hlavňova a Bukovice, kde se vozidla vrátí na silnici II/303 směrem na Broumov či Teplice nad Metují. Délka této objížďky je 5,5 kilometru, v úseku u školy v Suchém Dole bude rychlost omezena na 30 km/hodinu.

Objížďka pro nákladní dopravu a dálkové autokary bude vedena přes Žďár nad Metují, Českou Metuji, Dědov a Javor do Teplic nad Metují. Ze směru od Broumova budou nákladní vozidla a dálkové autobusy nuceni odbočit na Jetřichov směrem na Teplice nad Metují a dále po objízdné trase až do Police nad Metují.

Rekonstrukci silnice v délce 554 metrů bude provádět firma SaM,a.s. z České Lípy.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)