Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Sokolové v Bezděkově nad Metují si zrekonstruovali tělocvičnu

Sokolové v Bezděkově nad Metují si zrekonstruovali tělocvičnu

René Herzán

Neděle, 14. prosince 2014

Sokolové v Bezděkově nad Metují si zrekonstruovali tělocvičnu

V dubnu tohoto roku započaly práce na přestavbě tělocvičny patřící TJ Sokol Bezděkov nad Metují. Tělocvična byla postavena v 70. letech minulého století a dlouho sloužila ke cvičení dětí, dorostu a dospělých. Slavnostní otevření opravené tělocvičny plánují bezděkovští Sokolové na začátku roku 2015.

"V posledních letech, kdy tělovýchovné aktivity upadaly, tak jako ostatně všude, se modernizací pokoušíme přitáhnout ke cvičení a sportu nové generace," uvedl důvod rekonstrukce tělocvičny předseda TJ Sokol Bezděkov nad Metují Zdeněk Borna.

Pro zatraktivnění prostředí a rozšíření možností v tělocvičně vznikla boulderingová stěna o výšce 2,5 metru a délce 12 metrů. Topení a pevně uchycené nářadí bylo nově umístěno do výklenků v obvodové stěně tak, aby neomezovalo vnitřní prostor ke cvičení.

"Je také potřeba zmínit, že se oprava a rekonstrukce uskutečnila s pomocí finanční podpory Královéhradeckého kraje a podniků zaměstnávajících naše členy – konkrétně firmy Hašpl a.s. Velké Poříčí a Saar Gummi Červený Kostelec," dodal Zdeněk Borna.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)