Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Společnost Amulet logistic, a.s., která zaměstnává 75% zdravotně postižených, nabízí pracovní místa
banner

Společnost Amulet logistic, a.s., která zaměstnává 75% zdravotně postižených, nabízí pracovní místa

René Herzán

Pátek, 14. června 2013

Společnost Amulet logistic, a.s., která zaměstnává 75% zdravotně postižených, nabízí pracovní místa

Společnost Amulet logistic, a.s., ve které pracuje až 75% tělesně postižených lidí, hledá nové zaměstnance do nové provozovny v Polici nad Metují i do dalších provozoven na Náchodsku.

Společnost Amulet logistic je nástupnickou společností dnes již bývalé společnosti Amulet – chráněné dílny s.r.o.. Provozuje výrobní centra v severních a východních Čechách a působí na celém území České republiky. Spolupracuje s předními firmami v oblasti automobilového průmyslu, výroby hraček a gumárenství. Kromě nové pobočky v Polici nad Metují má na východě Čech své provozovny také v Náchodě, Trutnově, Velkém Poříčí, Rtyni v Podkrkonoší a Červeném Kostelci.

Společnost Amulet logistic, a.s. zaměstnává osoby se zdravotním postižením, i když byl pojem chráněná dílna ze zákonných norem z formálních důvodů vyjmut.

"Lidé, kteří mají zdravotní postižení, ale stále mají chuť pracovat, mohou s ochrannou silou Amuletu stále počítat. Čeká je zde osobní přístup, přidělování práce dle aktuálních možností konkrétního zaměstnance, 5 týdnů placené dovolené, pestré firemní benefity i vlastní ombudsman," popsala výhody pracovního místa u Amuletu ředitelka závodu Náchod Libuše Konvalinková.

Zájemci o pracovní místo v Polici nad Metují nebo v některé z jiných poboček, se můžou hlásit u Alexandry Bohuňkové, e-mail:  alexandra.bohunkova@amuletcz.cz  nebo na telefonu 731 415 942. Další informace jsou na stránkách společnosti www.amuletcz.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)