Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Také letos se bude uklízet Broumovsko
banner

Také letos se bude uklízet Broumovsko

Eva Dittrichová, předseda o.s. Stromodění

Pátek, 1. dubna 2016

Také letos se bude uklízet Broumovsko

Jako již tradičně i letos proběhne na Broumovsku Jarní úklid. Letos termín vychází na 16. dubna, kdy se zároveň koná i celorepubliková akce Ukliďmě Česko.

Každá obec, škola, spolek si daný úklid zorganizuje sama. Z praxe již víme, že je lepší nelimitovat se pouze na jeden den, vyberte si proto jakýkoliv termín od 11. do 17. dubna 2016. Pokud si vyberte termín 16. dubna, bude to samozřejmě nejlepší.

Technicky je potřeba zajistit pracovní vesty, rukavice a odpadové pytle, nejlépe z přebytků, ale pokud potřebujete, tak občanské sdružení Stromodění je ochotné na pytle přispět. Menší množství pytlů je možné následně vhazovat do směsného odpadu. Více odpadů je pak na dohodě. V minulých letech s firmou Marius-Pedersen nebyl nikdy problém a skvěle nám vždy vyšli vstříc.

Letos jsme na Jarní úklid finanční podporu nedostali, ale motivovala-li by Vás více odměna v podobě stromku k výsadbě, velice rádi se s Vámi domluvíme. Věřím, že obec Vám vyjde vstříc a ze vzdálenějších míst odpadky do kontejnerů po domluvě dopraví. Úklid je možné provést organizovaně, ale také i individuálně, třeba jen při oblíbené procházce s Vaší rodinou či psem.

Pokud se budete chtít oficiálně přihlásit, je potřeba se registrovat na emailu nayla@seznam.cz a uvést: kdo provádí úklid, ve které lokalitě (na které trase) a nejlépe také kdy. Následně po úklidu zaslat krátkou zprávu o průběhu a v nejlepším případě také fotky.

1. 4. 2016 Vás také zveme do Martínkovic na Jarní výsadbu 40ti stromků. Pátek odpoledne (15. - 16. hod. začátek akce) polní cesta na začátku obce směrem od Broumova.

Těšíme se, a přejeme Vám příjemné jaro. S pozdravem Eva Dittrichová, předseda o.s. Stromodění.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)