Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Včera byla slavnostně přestřižena páska na dokončené silnici přes Pasa
banner

Včera byla slavnostně přestřižena páska na dokončené silnici přes Pasa

René Herzán

Sobota, 5. října 2013

Včera byla slavnostně přestřižena páska na dokončené silnici přes Pasa

Včera byla u jetřichovské křižovatky slavnostně přestřižena páska na silnici II/303, u příležitosti dokončení rekonstrukce úseku přes Pasa mezi Broumovem a Policí nad Metují. Plný siniční provoz byl zahájen už v úterý. Silnice má nyní stoupací pruhy v obou směrech a nový asfaltový povrch.

Slavnostní zahájení provozu se konalo na stejném místě, kde 31. července 2012 hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc, starosta Broumova Milan Kotrnec a zástupce zhotovitele stavby, ředitel společnosti M - Silnice Zdeněk Babka symbolickým poklepáním kladívky na základní kámen stavbu zahájili.

"Je to významný den nejen pro mne, ale hlavně pro Broumov a celý broumovský výběžek. Při mém průjezdu po nové silnici jsem si uvědomil, co je ještě potřeba spravit dalších silnic. Máme projekčně připraveno mnoho dalších silnic Královéhradeckého kraje. Je to jen otázka peněz, abychom mohli v dohledné době dvou, tří let opravovat i další silnice na Broumovsku," řekl při slavnostním zahájení provozu hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc.

"Ja bych chtěl všem, kteří se na této stavbě podíleli poděkovat. Bylo to společné dílo, které se podařilo. Chtěl bych také popřát občanům Broumovska, aby jim silnice dobře sloužila, a aby je to nesvádělo k rychlé jízdě a nestaly se tady nějaké vážné dopravní nehody," uvedl ředitel společnosti M - Silnice Zdeněk Babka.

Článek k tématu: Poklepáním na základní kámen byla dnes symbolicky zahájena rekonstrukce silnice do Broumova přes Pasa

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)