Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Začala oprava komunikace kolem restaurace Střelnice
banner

Začala oprava komunikace kolem restaurace Střelnice

René Herzán

Úterý, 16. dubna 2019

Začala oprava komunikace kolem restaurace Střelnice

V souvislosti se zahájením stavebních prací na opravě opěrné zdi v ulici Střelnická došlo od pondělí 15. dubna 2019 v Broumově k přechodné úpravě provozu na pozemních komunikacích. Úprava se týká místních komunikací ulice V Kopečku, která je zprovozněna obousměrně a ulice Nad Potokem a Pod Strání, ta je naopak jednosměrná, a to od obce Hejtmánkovice.

V červnu 2019 začne celková oprava samotné silnice v ulici Střelnická a provoz zde bude řízen světelnou signalizací.

V oblasti u restaurace Střelnice budou v letošním roce od dubna do září realizovány čtyři úzce související investiční akce, které je z povahy věci nutné provádět v souběhu.

Hlavní z nich je akce společnosti Údržba silnic Královéhradeckého kraje a. s., která v letošním roce plánuje rekonstrukci komunikace a zajištění opěrné zdi v části ulice Střelnická. Touto akcí pak byly vynuceny dvě investice města, a to oprava přilehlých chodníků se schodištěm do Fitzbachu a statické zajištění budovy restaurace Střelnice. Poslední související akcí je pak oprava poškozené kanalizace u restaurace Střelnice, jejíž realizaci zajišťuje společnost Vodovody a kanalizace Náchod, a. s.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)