Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Práce
  • Začala poslední dostavba hronovského zimního stadionu
banner

Začala poslední dostavba hronovského zimního stadionu

Michaela Kajnarová, referentka odboru tajemníka

Pátek, 8. března 2013

Začala poslední dostavba hronovského zimního stadionu

Po dvou letech dochází k další etapě výstavby zimního stadionu, která už bude poslední, tzn., že letos bude zimní stadion konečně zcela dostavěn. Město Hronov se na tuto investici připravovalo od léta minulého roku, kdy došlo k revizi a úpravě projektové dokumentace až po výběrové řízení na dodavatele stavebních prací, které proběhlo na konci minulého roku.

Stavební práce budou probíhat od 1. března do 31. srpna a zahrnují hlavně demolici a výstavbu nových šaten včetně sociálního zařízení, výstavbu nové garáže pro rolbu a osazení nové vzduchotechniky. Vše by se tedy mělo sladit do podoby, jakou znáte z již vybudovaných částí zimního stadionu. Výstavba neovlivní provoz stadionu přes zimní sezonu. Celková cena díla vyjde na více než 17 milionů korun.

Dozor na stavbě zajistí pracovníci Městského úřadu Hronov a také z výběru vzešlý technický dozor investora Luboš Kasper. Dostavba obsahuje velké množství různých specifik, tudíž je technický dozor nutný. Kontrolní dny budou probíhat dle potřeby, minimálně však jednou týdně. Bude na ně přizván také projektant stavby Lukáš Polej, a to v rámci autorského dozoru. Bezpečnost práce bude kontrolovat pracovník úřadu, který je k tomu vyškolen.

Celý areál bude oplocen, ale i přesto žádáme všechny občany o opatrnost při pohybu v okolí staveniště. Bude se zde pohybovat množství stavební techniky, aut apod. Je také pravděpodobné, že dojde k částečnému záboru parkoviště naproti zimnímu stadionu.

Foto archiv MěÚ Hronov

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)