Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Benediktinské sklepy rozšiřují své působení a lákají na pravidelné degustace
banner

Benediktinské sklepy rozšiřují své působení a lákají na pravidelné degustace

Anna Jeřábková

Čtvrtek, 16. srpna 2018

Benediktinské sklepy rozšiřují své působení a lákají na pravidelné degustace

Spojení benediktinského kláštera a vína může vypadat na první pohled zvláštně, ale historie i tradice hovoří jinak. Benediktinům vděčíme za mnoho objevů zdokonalení technologií výroby vína, ale i pěstování révy vinné. A tak po několika letech existence vinné galerie ve sklepení klášterního gymnázia Benediktinské sklepy rozšiřují nabídku svých služeb.

Celé léto zde probíhají pravidelné čtvrteční degustace, které budou pro velký zájem pokračovat i na podzim. Tyto degustace nyní navštěvují převážně turisté, v podzimních měsících by Benediktinské sklepy rády přitáhly více místních obyvatel. Na degustace je nutné přihlásit se předem. Po předchozí domluvě je možné zajistit degustaci i mimo vypsané termíny.

Rozšíření povědomí o kvalitních moravských vínech je jedním z hlavních poslání Benediktinských sklepů. Novinkou je možnost zajištění kompletního servisu vín do hotelů a restaurací nejen na Broumovsku. Díky spolupráci s Českým archivem vín, jehož vína tvoří nabídku vinné galerie, jsou Benediktinské sklepy schopny zajistit distribuci vín z menších a středních vinařství Čech a Moravy. A tím nabídka nekončí: samozřejmostí je možnost nákupu vína přímo ve vinné galerii, ale také vytvoření firemní či osobní prezentace prostřednictvím vlastní viněty či visačky.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)