Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Blízko… (nejen Národnímu divadlu)
banner

Blízko… (nejen Národnímu divadlu)

Eva Kroupová

Čtvrtek, 26. prosince 2019

Blízko… (nejen Národnímu divadlu)

"Kluci, jeli byste zahrát 14. prosince do Prahy? Je to Nová scéna Národního divadla!" "No, asi jo." "Jak asi jo? Je to Nová scéna Národního divadla..." "No, asi jo! Jo!"

Sobotní odpoledne tedy vyráží Jarda s Lukášem vstříc pražské Balkan Fiestě. Lavutara (hudební duo z Dětského domova Broumov) se chystá zazářit společně s žánrovými esy – Trio Romano, Lovesong Orchestra, Mário Bihári. "Od čeho tu písničku hraješ?" ptá se Mário Jardy. Proběhne krátký workshop od Mistra a už frčí kytara, cajón, hrne se harmonika. Na pódiu se střídají výborní umělci, večer se sune v režii Martina Juráčka (DJ Gadjo.cz). Tanečnice s hadem dovršuje extatickou show, půlnoc vrcholí. Martin hází klukům klíče od svého bytu:"Tak ráno, chlapi!" Národní divadlo je dobyto.

Báječná příležitost, zkušenost a zážitek. Skvělá celovečerní párty. Lukáš a Jarda se ocitají blízko nejen Národnímu divadlu, ale i lidem, kteří je zvou (berou, přijímají) do svého hudebního světa i svého domu.

Děkujeme.

Hana Židová, ředitelka Dětského domova Broumov
Eva Kroupová, Tea Cholevová a Lavutara

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)