Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
  • Broumov na dobré gastro cestě
banner

Broumov na dobré gastro cestě

PETR ŠTĚPNIČKA

Pátek, 28. února 2020

Broumov na dobré gastro cestě

Je příjemné sledovat, že Broumov konečně nalézá alternativy k tradičnímu stravování. V místě bývalé restaurace U Stejskalů bylo minulý týden otevřeno bistro Kočka na kari. Po náročné rekonstrukci se podařilo objekt uvést do provozu a Broumováci tak můžou ve všední dny zajít na rozmanité veganské pokrmy, případně se zastavit na atraktivně vyhlížející zákusky (samozřejmě neslazené, avšak nikoli nesladké!) či koupit obložené kváskové chleby. Majitelce nezbývá než popřát hodně štěstí a mnoho zákazníků, kteří z jejího podnikatelského záměru nedovolí učinit krátkodobou záležitost.

Zhruba ve stejnou dobu se objevila možnost objednávek bio farmářských a domácích výrobků, které si lze pohodlně objednat přes internetovou aplikaci a poté si "bedýnku" vyzvednout v klášterní kavárně. K dostání je široký sortiment zboží, od pečiva a mléčných produktů, přes ovoce, zeleninu a maso, až po drogerii nebo kosmetiku. Vše se snahou o zdravý a ekologický způsob zpracování. I tím se Broumov na pomyslném terči moderního životního stylu posouvá blíž k jeho středovým hodnotám.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)